Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish
Το Ελληνικό Τμήμα Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), στο πλαίσιο του επιτυχημένου πλέον θεσμού των εβδομάδων δράσης και με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών Παύλου, διοργανώνει από 22-29 Ιουνίου 2020 την 3η Εβδομάδα Δράσης.
 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Θεσσαλονίκη 28-05-2020.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, αισθάνεται την τιμή και την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, για την δωρεά - παραχώρηση βιβλίων, προκειμένου να εμπλουτιστεί η Δανειστική Βιβλιοθήκη της I.P.A. Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να φέρουμε τα Μέλη και τους Αστυνομικούς της πόλης μας, κοντά στο Βιβλίο.
Η συμβολική ενέργεια του Εθνικού Τμήματος, δείχνει ξεκάθαρα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της, προς τις δραστηριότητες της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  - SERVO PER AMIKECO 
Ο Πρόεδρος                                 Ο Γ. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος       ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλ. επικοινωνίας 6975909909 & 6947270103
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 19-05-2020.
Η Τ.Δ. Θεσσαλονίκης της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 16,17 και 18 Μαΐου στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης φιαλών αίματος για το Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", το οποίο αντιμετωπίζει ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες.
Η συμμετοχή και η στήριξη όλων των εθελοντών αιμοδοτών (συναδέλφων, μελών, φίλων και της ομάδας μπάσκετ της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης), αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως ο εθελοντισμός και η έμπρακτη αλληλεγγύη στο κοινωνικό σύνολο, είναι από τιςβασικές επιδιώξεις τηςΈνωσής μας.
Ιδιαίτερα δε για τον συγκεκριμένο σκοπό, το να είσαι αιμοδότης αλλάζει τις ζωές πολλών ανθρώπων. Κάθε δωρεά αίματος μπορεί να σώσει ή να βελτιώσει τις ζωές μέχρι και τριών ανηλίκων ή έξι παιδιών. Ελπίζουμε να συμβάλαμε, ώστε να γεμίσει με παιδικά χαμόγελα το Νοσοκομείο "Αγία Σοφία".
Να συγχαρούμε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για την πρωτοβουλία του και την ευκαιρία που μας έδωσε, να είμαστε παρόν στις ανιδιοτελής πράξεις αγάπης και προσφοράς και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης που προσήλθαν στη διαδικασία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  - SERVO PER AMIKECO 
Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας  
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος    ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
 
Οι βιβλιοθήκες είναι “η μνήμη της ανθρωπότητας”. Είναι κοινώς παραδεκτό, ότι διαχρονικά υπήρχε μια άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση μεταξύ ανθρώπου και βιβλίου. Το βιβλίο ήταν η αστείρευτη πηγή γνώσης, το εργαλείο της δουλειάς, η πυξίδα της κριτικής σκέψης. 
Παρότι στο εξωτερικό ο θεσμός της δανειστικής βιβλιοθήκης  είναι πολύ διαδεδομένος, στη χώρα μας η δημιουργία της, εναπόκειται συνήθως στο μεράκι αυτών που θέλουν να φέρουν κοντά τον άνθρωπο με το βιβλίο.  
Τα βιβλία σου προσφέρουν έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα. Οποιοδήποτε βιβλίο και να διαβάσεις θα σου προσφέρει και κάτι. Το βιβλίο είναι σαν τον άνθρωπο, γιατί πολύ απλά το κάθε βιβλίο έχει την ιστορία του όπως και κάθε άνθρωπος. Το κάθε βιβλίο σου προσφέρει μια εμπειρία, μια απογοήτευση, μια ευχαρίστηση, μια ικανοποίηση, ένα συναίσθημα τέλος πάντων, όπως και ο κάθε άνθρωπος.
Ένα τέτοιο μεράκι έχουμε και εμείς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε στο χώρο των γραφείων μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, την δική μας Δανειστική Βιβλιοθήκη, σε μια προσπάθεια να φέρουμε κοντά τον Αστυνομικό με το βιβλίο.
Η Δανειστική Βιβλιοθήκη μας, έχει μέχρι στιγμής, μια σειρά από λογοτεχνικά βιβλία, παιδικά βιβλία και βιβλία προσχολικής ηλικίας. Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να εμπλουτιστεί και με άλλα βιβλία αξιόλογων συγγραφέων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη της Ένωσης μας και στους συναδέλφους Αστυνομικούς της πόλης μας, να έρθουν κοντά στο βιβλίο.  
Θυμίζοντας τα λόγια του Κικέρων ¨Αν έχεις κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται¨, καλούμε όλα τα μέλη και τους συναδέλφους να στηρίξουν και αυτήν την προσπάθεια μας.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 10-05-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Όποιος συνάδελφος-συναδέλφισσα  επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ στην Εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που γίνετε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για  το Νοσοκομείο Παίδων "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", να προσέρχεστε στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες στο Κέντρο Αιμοδοσίας (15, 16 και 17 ΜΑΪΟΥ απο 08:30 έως 13:30), το οποίο βρίσκετε στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Είσοδος από Ν. Εγνατία Πύλη Εμπορίου) έναντι περιπτέρου 1 (πάρκινγκ εξασφαλισμένο).

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείτε αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες με τα τηλέφωνα του Προέδρου, της ΤΔ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και του Γεν. Γραμματέα που είναι αντίστοιχα 6975909909 και 6947270103 για να λάβουν τον κωδικό αιμοδοσίας.

Υπεύθυνη Κέντρου Αιμοδοσίας:

Τσαντήλα Λαμπρινή

Τμήμα Επισκεπτριών Υγείας

Κέντρο Αίματος ΑΧΕΠΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2313303390, 2313303308 (Δευτέρα-Παρασκευή 7:00-15:00), fax 2313303386

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ750

WIND

Μαϊ 06, 2020
212
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
WIND– ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2020 ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ – ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
WIND 750
Η πανδημία, που έχει προκαλέσει τον θάνατο τόσων ανθρώπων ανά την υφήλιο, που προκάλεσε σοκ στις αγορές και μεγάλες αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία, που γέμισε τρόμο και ανησυχία τον παγκόσμιο πληθυσμό, θα πυροδοτήσει τέτοιες αλλαγές στον κόσμο, που θα γίνουν ορατές αργότερα.
Η καθημερινότητα μας άλλαξε, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε. Το βασικό γνώρισμα των ημερών μας, είναι η άσκηση της ατομικής προσοχής και η προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού.
Σε μία τέτοια προσπάθεια αντιμετώπισης, προφύλαξης και περιορισμού του covid-19, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, χορήγησε σε υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. (επιπέδου Διευθύνσεων και Τμημάτων), προστατευτικά γάντια μιας χρήσεως, καθώς επίσης και υφασμάτινες μάσκες προσώπου πολλαπλών χρήσεων για τα μέλη της Ένωσής μας.
Να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής, για την χορήγηση οκτακοσίων (800) προστατευτικών μασκών προσώπου μιας χρήσης.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει να δίνει και να συμβάλει στην μάχη κατά αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, δίπλα στον συνάδερφο, κοντά στο συνάνθρωπο. 
 
 

Stamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΣταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςDetailsΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Details 

banner wind

audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Περιοδικό Συνεταιρισμού Τεύχος 1

ipa2020 t01 prosfores

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Ιούνιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος