Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της I.P.A. Αργολίδας

sxinoxoritisΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ
π. Πρόεδρος IPA Αργολίδας
Ναύπλιο 22 Φεβρουαρίου 2017
ΠΡΟΣ: (1). Όλα τα Μέλη του Δ.Σ. της ΙΡΑ Αργολίδας
          (2). Όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Αργολίδας
          (3). Εθνικό Τμήμα και Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.
Αγαπητοί συνάδελφοι και Φίλοι,
Ύστερα από μια μακρόχρονη θητεία μου,
στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ειδικότερα στην Τοπική Διοίκηση Αργολίδας, της οποίας υπήρξα ο ιδρυτής από το 1991 μαζί με άλλα ιστορικά και καταξιωμένα στελέχη, θεωρώ ότι προσέφερα μαζί με όσους συνεργάστηκα, τον καλύτερο εαυτό μου σε πολυάριθμες και επιτυχημένες δράσεις, αποκομίζοντας οφέλη στην ιστορική Τοπική μας Ένωση, καταξιώνοντάς την ανάμεσα στις πιο δραστήριες σε πανελλαδικό επίπεδο.
Με την ευκαιρία των επερχόμενων αρχαιρεσιών της Τοπικής μας, το προσεχές Σάββατο 25-2-2017, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε., θεωρώ ότι είναι πλέον η ευκαιρία, να παραδώσω τη σκυτάλη σε νέους συναδέλφους, οι οποίοι φιλοδοξούν και το εύχομαι ολόψυχα, να συνεχίσουν την ανοδική και επιτυχημένη πορεία της Ένωσής μας στο νομό Αργολίδας.
Για το λόγο αυτό, θέλοντας να διευκολύνω τις διαδικασίες, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, δηλώνοντας παράλληλα τη ΜΗ συμμετοχή μου, στο νέο ψηφοδέλτιο, για να μην υπάρξει το παραμικρό εμπόδιο στην εξελικτική πορεία ανόδου της ΙΡΑ Αργολίδας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε νέα πρόσωπα, να προσφέρουν ακόμα περισσότερα στη μεγάλη οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Φίλες και Φίλοι,
Αποχωρώ από την Ένωση με ήσυχη τη συνείδησή μου, πεπεισμένος ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό ως απλός σκαπανέας του “servo per amikeco” και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις επερχόμενες αρχαιρεσίες, κάθε επιτυχία.
Σας αποχαιρετώ με συναδελφική αγάπη, ευχόμενος υγεία ατομική και οικογενειακή και εκπλήρωση των υπηρεσιακών & οικογενειακών σας στόχων & επιθυμιών. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ
 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

vasilakis2Θεσσαλονίκη 22-02-2017

Κύριε Πρόεδρε της I.P.A. Αργολίδας

Αγαπητέ Φίλε Χρήστο.

Με ιδιαίτερο προβληματισμό και θλίψη λάβαμε την επιστολή σου, περί παραίτησης από την θέση του Προέδρου και την δήλωσή σου ότι ΔΕΝ θα είσαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές που θα γίνουν στην I.P.A. Αργολίδας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι την απόφασή σου αυτή, έλαβες μετά από προσωπική και μόνο σκέψη και δεν υπήρξαν άλλες πιέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι στην Θεσσαλονίκη, έχεις αδερφικούς φίλους και ελπίζουμε ο νέος Πρόεδρος να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Αργολίδας και επίσης να συνεχίσουμε οι δύο Τοπικές να έχουμε αγαστή συνεργασία, την οποία οικοδομήσαμε επί πολλά χρόνια.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας I.P.A. Θεσσαλονίκης


Stamatis Spanoudakis   Is King Alexander AliveStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςΣταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της I.P.A. Αργολίδας 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

banner wind


Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
και http://www.diktyoshop.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα  τηλεφωνίας και ενέργειας.
δίκτυο - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

Τώρα και νέο κατάστημα δίκτυο - Καζαντζάκη 4 Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310-527070

Και νέος εκθεσιακός χώρος δίκτυο - Προμηθέως 1 Θεσσαλονίκη.


audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τεύχος ΙΡΑ Νο.33

dynami33

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Δεκέμβριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 επισκέπτες και κανένα μέλος