Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου, συμμετείχε στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών της δράσεων Let’s do it Greece 2017. Καθαρίζουμε εθελοντικά το περιβάλλον. Κύριο

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΣΑΜΟΥ
Lets do it IPA ΣΑΜΟΥ: Ο καθαρισμός της περιοχής προσφυγικών Σάμου.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς, συλλόγους και μεμονωμένους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παγκόσμιας εθελοντικής κινητοποίησης για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος, του lets do it, και συμμετείχαν στον καθαρισμό του νησιού μας.
Με σύμμαχο τον καιρό,  την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 το πρωί γέμισαν δρόμοι και γειτονιές με
ανθρώπους  με εργαλεία στα χέρια, χορτοκοπτικά, σκούπες και φτυάρια, για να κλαδέψουν, να ξεχορταριάσουν, να σκουπίσουν, να ασπρίσουν και να απομακρύνουν ό,τι μολύνει το περιβάλλον ή δημιουργεί πρόβλημα στο χώρο μας. 
Ο Δήμος Σάμου φυσικά με μπροστάρη τον δραστήριο δήμαρχο κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο ήταν ο βασικός υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας με τη παρουσία και δράση δημοτικών συμβούλων αλλά και του εργατικού προσωπικού που διαθέτει καθώς και των μηχανημάτων του.
Η συμμετοχή της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου υπήρξε και εφέτος μεγαλειώδης και αποτελεσματική σε ένα εκτενές και δύσκολο τμήμα του οικισμού προσφυγικών όπου εργάστηκαν πολλές ώρες καθαρίζοντας την περιοχή από σκουπίδια, αλλά κυρίως ανέλαβε τον ευπρεπισμό της και καθάρισαν τον πολύ επιβαρημένο με σκουπίδια ευρύτερο χώρο ασπρίζοντας όλα τα πεζοδρόμια και φυτεύοντας διάφορα φυτά στα δημόσια παρτέρια και τα σοκάκια τονίζοντας την ομορφιά των παραδοσιακών δρόμων του οικισμού προσφυγικών Σάμου.
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης συνεχάρη όλα τα μέλη και τους φίλους της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου που έλαβαν μέρος στον εθελοντισμό καθαρισμό ''Let’s do it Greece 2017'' δίνοντας νέο ραντεβού για την επόμενη δράση που είναι την τελευταία Κυριακή του μηνός Απριλίου 2017 για τον καθαρισμό πολυσύχναστης παραλίας του νησιού.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης δήλωσε: μικροί και μεγάλοι, κατεβήκαμε σ’ αυτή την κινητοποίηση, η οποία είναι απλώς η αρχή για μια πιο υπεύθυνη και ενεργή παρουσία και συμπεριφορά όλων μας μέσα στον τόπο που ζούμε.
Η καθαριότητα, η ομορφιά και η προστασία του περιβάλλοντος εξαρτάται και από μας.
Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να παρέμβουμε και να δώσουμε στην Σάμο μας, την εικόνα που θέλουμε εμείς.
Να είμαστε όλοι καλά, «γειά στα χέρια μας» καλή συνέχεια, και πιο οργανωμένα.
Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου
Ο Πρόεδρος                  Ο Γ.Γραμματέας
Γεώργιος Αβραμίδης       Γεώργιος Σακερλής

Σπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΗ Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου, συμμετείχε στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών της δράσεων Let’s do it Greece 2017. Καθαρίζουμε εθελοντικά το περιβάλλον.Σταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanStamatis Spanoudakis   Is King Alexander AliveΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ. 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

banner wind


Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
και http://www.diktyoshop.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα  τηλεφωνίας και ενέργειας.
δίκτυο - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

Τώρα και νέο κατάστημα δίκτυο - Καζαντζάκη 4 Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310-527070

Και νέος εκθεσιακός χώρος δίκτυο - Προμηθέως 1 Θεσσαλονίκη.


audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τεύχος ΙΡΑ Νο.33

dynami33

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Ιούλιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 επισκέπτες και κανένα μέλος