Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

Αποστολή βασικών ειδών πρώτης ανάγκης στην Μάνδρα Αττικής υπό τον συντονισμό της ΤΔ ΙΡΑ ΞΑΝΘΗΣ. Κύριο

ksa105Περίπου 2 τόνοι βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης συγκεντρώθηκαν από την ανθρωπιστική δράση αλληλεγγύης και παραδόθηκαν  σήμερα προς τους πληγέντες της Μάνδρας, οι οποίοι υπέστησαν μεγάλες καταστροφές και απώλειες, από τις πλημμύρες της προηγούμενης εβδομάδας.
Η δυναμική και συγκινητική συνάμα ανταπόκριση των πολιτών της Ξάνθης στο κάλεσμα του
πολιτιστικού συλλόγου Κατασκηνωτών  για την παροχή βοήθειας, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι στην πόλη μας και ευρύτερα στην Θράκη, η αγάπη και το πραγματικό ενδιαφέρον του κόσμου για το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε δυσμένεια, περισσεύουν, ακόμη και από το υστέρημα του.
Η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης   ανέλαβε τον συντονισμό αυτής της προσπάθειας καθώς και την μεταφορά των αγαθών στην Μάνδρα Αττικής.
Ευχαριστούμε θερμά:
Την Αστυνομική Ακαδημία  και τον Διοικητή της Αντιστράτηγο Παναγιώτη Κορδολαίμη για τη διάθεση φορτηγού οχήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και την άμεση έγκριση της απόφασης σχετικά  με τη μεταφορά των υλικών από την Ξάνθη προς το Δημαρχείο Μάνδρας.
Τον Αντιστράτηγο Βαλατσό Βλάση για την πολύτιμη  βοήθεια του.
Την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης για την αμέριστη υποστήριξη τους με τη διάθεση ανθρωπιστικού υλικού.
Τους εκδότες και δημοσιογράφους του τοπικού έντυπου, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού τύπου για την ενίσχυση συμπαραστάτη και την επικοινωνιακή  της συλλογικής προσπάθειας.
Τέλος, για όλους εσάς τους πολίτες εθελοντές της Ξάνθης που θυσιάσατε ώρες από τη χαλαρότητα της Κυριακής, που βάλατε τα εγώ και τα θέλω σας σε δεύτερη προτεραιότητα  και “ξεβολευτήκατε” για να γίνετε μέρος της ανακούφισης, για την προσπάθεια που καταβάλλετε, για τα χρήματα που δαπανήσατε και τα χρηστικά είδη που δωρίσατε αποδεικνύοντας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη σας προς τους συνανθρώπους που χρήζουν άμεσης βοήθειας, για τα νέα παιδιά που με περίσσεια ανιδιοτέλεια ήταν εκεί να προσφέρουν, για όλους όσους βρεθήκατε στο Σπιτάκι, τέχνης έκφρασης και πολιτισμού των Κατασκηνωτών συμμεριζόμενοι την αγωνία των άλλων, για όλους εσάς, ευχαριστούμε από καρδίας για τη συγκινητική ανταπόκριση και τη δυναμική συμμετοχή.
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους της I.P.A. Ξάνθης, για την επιτυχή αυτή προσπάθεια, καθώς μας έκαναν υπερήφανους που συμμετέχουμε στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών. Συνάδελφοι της I.P.A. Ξάνθης θερμά συγχαρητήρια. Δώσατε μαθήματα ζωής αλλά και ψυχής σε όλους μας. Όμως, συνομιλώντας με τον Πρόεδρο της I.P.A. Ξάνθης, μας εξέφρασε την πικρία του, καθώς το Εθνικό Τμήμα I.P.A. (όπως μας είπε), ήταν δυναμικά απών από αυτή την προσπάθεια, με εξαίρεση την καλή διάθεση του Β΄ Αντιπροέδρου κ. ΒΑΛΑΤΣΟΥ Βλάσση.
 

ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Σταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΗ στιγμή που περνάει και χάνεται- Σπανουδάκης ΣταμάτηςStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςStamatis Spanoudakis   Is King Alexander Alive 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

vodafone banner

banner wind

zz104Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα  τηλεφωνίας και ενέργειας.
ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611


audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τεύχος ΙΡΑ Νο.32

dinami32 340p

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Νοέμβριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος