Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ Κύριο

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ
Χανιά 05 Δεκεμβρίου 2017  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5ήμερη (22/27-11-2017) εθιμοτυπική επίσκεψη τηςομάδας ποδοσφαίρου της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με επικεφαλή τον πρόεδρο της Ιωάννη Περράκη στην όμορφη πόλη της Λεμεσού Κύπρου.
Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση του Προέδρου
της ΙΡΑ Λεμεσού αγαπητού φίλου Κυριάκου Περικλέους, που είχε μεταφερθεί από τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου της, που συμμετείχε σε φιλανθρωπικό τουρνουά που είχε διοργανώσει η ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και Πλατανιά Νέας Κυδωνίας .
Αισθανθηκαμε τι σημαίνει ΄ServoPerAmikeco΄ αλλά και συναδελφική εκτίμηση και αγάπη, όταν κατά την άφιξή του στην Κύπρο και στον Κρατικό Αερολιμένα Λάρνακας την Τετάρτη 22-11-2017 και ώρα 15.15 αντίκρισαμε να μας περιμένουν αγαπητοί συνάδελφοι της ΙΡΑ Λεμεσου Κύπρου όπου με μίνι Λεωφορείο της Αστυνομίας Κύπρου και οδηγό τον αγαπητό συνάδελφο Αντρέα, φθάσαμε στο τελικό του προορισμό και το ξενοδοχείο «Καπετάνιος» στην Λεμεσό Κύπρου πουείχε φροντίσει να κλείσει για εμάς ο φίλος και αδελφός Κικης Περικλέους!
Την Πέμπτη 23-02-2017 στις 10.00 η 10μελης αποστολή της ΙΡΑ Χανίων με το μίνι λεωφορείο και οδηγό τον αγαπητό φίλο Αντρεα αφού ξεναγήθηκε στην πανέμορφη και κοσμοπολίτικη πόλη της Λεμεσού ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια της Μεσογείου , επισκεφθηκαμε τα γραφεία του Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ Κύπρου όπου είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συναντήσουμε τον πρόεδρο θρύλο της ΙΡΑ παγκοσμίως αξιότιμο κ. Μιχαλάκη Οδυσσέους. Παρόν ήταν και ο Γ΄ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α. Κύπρου και πρόεδρος του Τοπικού Συνδέσμου Ι.Ρ.Α. Λεμεσού και αγαπητός φίλος κ. Περικλέους Κυριάκος.
Η αποστολή της ΙΡΑ Χανίων ένοιωσε αφενός ιδιαίτερη τιμή συναντώντας τον αξιότιμο Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α. Κύπρου και τ. Παγκόσμιο Πρόεδρο Μιχαλάκη Οδυσσέος και αφετέρου την ζεστασιά που μόνο σε αδελφικά συγγενικά σου μέρη μπορείς να αισθανθείς.
Σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα ανταλλάξαμε αναμνηστικά και συζητήσαμε για τις δραστηριότητες ης Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων , αλλά και για την πορεία των έντονων αυτό το διάστημα διεργασιών για την μετασκευή τουπρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών Χανίων σε ξενώνα της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ (IPA HOUSE) με την αμέριστη συμπαράσταση και καταλυτική οληκληρωτικη οικονομική κάλυψη του Ελληνικού Ελληνικού Τμήματος
Δ.Ε.Α.
Στην συνέχεια μεταβήκαμε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσου και στα γραφεία του Τοπικού Συνδέσμου ΙΡΑ Λεμεσου Κύπρου , όπου , είχαμε την μεγάλη τιμή να συναντήσουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Λεμεσού Αξιότιμο κ. Νίκο Νίκου !
Μας καλοσορισε με τα πιό καλά λόγια για την Κρήτη και τους άρρηκτους δεσμούς της με την Κύπρο και ανταλλάξαμε αναμνηστικά.
Το ιδιο βράδυ ο Τοπικός Σύνδεσμος ΙΡΑ Λεμεσού μας παρέθεσε ένα λουκούλλειο γεύμα , στο εστιατόριο ΄ΕΣΠΕΡΙΑ΄ ακριβώς δίπλα στο κύμα, στο υπέροχης ομορφιάς λιμάνι της Λεμεσού.
Την επομένη το πρωί ημέρα Παρασκευή 24-11-2017 και ώρα 17.00 με μεριμνα της ΙΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ η αποστολή της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ μεταφέρθηκε στο γήπεδο όπου έλαβε χώρα ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ και της ΙΡΑ Λεμεσου.
Όμορφες στιγμές, ωραίες αναμνήσεις, που θα μείνουν για πάντα στις μνήμες μας πριν και μετά το σημερινό φιλικό παιχνίδι, με συναδέλφους από την Λεμεσσο Κύπρου , σε ανταποδοση της αντίστοιχης επίσκεψης μας προ μερικών μηνών στην Κρήτη! !! Ευχαριστούμε για όλα αυτά το I.P.A, που υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημα και την ιδέα δημιουργίας του SERVO PER AMIKECO και ιδιαίτερα τους φίλους Κικη Περικλέους και Παναγιώτη Σοφοκλεους! Στην συνέχεια στην αποστολή μας παρατέθηκε γεύμα όπου τα μέλη των ομάδων σε αδελφικό κλίμα πέρασαν υπέροχες στιγμές!
Το Σάββατο 25 _11_2017 το πρωί 10.00 η ώρα την σκυτάλη φιλοξενίας και ξενάγησης της αποστολής μας, ανέλαβαν τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου φίλων Αστυνομίας Κύπρου με επικεφαλή τον πρόεδρο του Αναστάσιο Πουλλο! Με μίνι λεωφορείο ή αποστολή μας μετέβη στο γραφικό ορεινό τουριστικό χωριό “ Ομοδος” . Υπέροχη διαδρομή πανέμορφο μέρος και ιδιαίτερα κατανυκτική στιγμή η επίσκεψη μας στον εκεί Ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού, όπου απολαύσαμε και ξεναγηθηκαμε στο ιστορικό του Μουσείο!!
Το ιδιο βράδυ ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος φίλων Αστυνομίας Κύπρου παρέθεσε στην αποστολή μας στο υπέροχο μουσικό εστιατόριο΄ΡΟΤΟΝΤΑ΄,αξέχαστο οικογενειακό δείπνοόπου δοκίμασαμε την πατροπαράδοτη Κυπριακή φιλοξενία, με όλα τα παραδοσιακά πεντανόστιμα Κυπριακά εδέσματα, με την Κυπριακή Ζιβανία και τα αξέχαστα γλυκά του κουταλιού «καρυδάκι» & «σύκο» στο τέλος να κλέβουν την παράσταση,
Η Κύπρος και η Ελλάδα είναι διαφορετικά κράτη αλλά επί της ουσίας δεν είναι μόνο ότι έχουμε κοινή γλώσσα, ιστορία, θρησκεία κλπ, είναι πάνω απ’ όλα πως οπότε βρισκόμαστε με Κύπριους, ουδέποτε νιώθουμε ότι είμαστε με πολίτες από διαφορετικό κράτος.
Αγαπημένοι μας φίλοι και συνάδελφοι, αξιότιμοι Πρόεδροι και μέλη των διοικητικών συμβουλίων: α) Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α. Κύπρου και τ. Παγκόσμιο Πρόεδρο κ. Μιχαλάκη Οδυσσέος , β) Πρόεδρο του Τοπικού Συνδέσμου Ι.Ρ.Α. Λεμεσού κ. Περικλέους Κυριάκο γ) Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας Κύπρου κ. Αναστάσιο Πούλο,δ) Τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσου κ. Νίκο Νίκου, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την εγκάρδια υποδοχή και την απαράμιλλη αδελφική φιλοξενία στην οποία έτυχε ο πρόεδρος η αποστολή της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κατά την 5ήμερη επίσκεψή μας στο νησί της Αφροδίτης.
Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σας υπόσχεται σε οιανδήποτε επίσκεψή σας στην πόλη μας, φιλοξενία ανάλογη της Κρητικής μας παράδοσης αλλά και της αδελφικότητας που τρέφει στους συναδέλφους και αδελφούς Κυπρίους.
SERVOPERAMIKECO «Υπηρετώ δια της φιλίας»
Ο   Πρόεδρος                                   H Γενική Γραμματέας
Ιωάννης Περράκης                           Ελένη Παπαθανασίου

Stamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Σταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

banner wind

audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Περιοδικό Συνεταιρισμού Τεύχος 1

ipa2020 t01 prosfores

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Ιούνιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 επισκέπτες και κανένα μέλος