Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ Κύριο

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ
Αριθ. 2/52/605Α       Χανιά 07 Νοεμβρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση που δέχθηκε η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Τ.Δ. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ως εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ , προκειμένου συμμετάσχει στο 4ο Παγκρήτιο τουρνουά Μπάσκετ «CommandersCup» το οποίο διοργάνωσε η Διοίκηση της Αμερικάνικης Βάσης Ναυτικού στην Σούδα Χανίων.
Το τουρνουά διεξήχθη
από 01 έως 03 Νοεμβρίου 2017 στο πανέμορφο κλειστό αθλητικό κέντρο ‘BULLS” της Αμερικάνικης βάσης.
Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε το
commander'scup στην αμερικάνικη βάση της Σούδας (NSASoudaBay). Tο τουρνουά μπάσκετ ήταν τριήμερο, όπως κάθε χρόνο με πολλά events - δώρα σε μικρούς και μεγάλους και διαγωνισμό τριπόντων, με οικοδέσποτη την ομάδα μπάσκετ των αμερικανών (NSASOUDABAY) να κατακτά για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού το στέμμα αφήνοντας δεύτερη την περσινή πρωταθλήτρια 115Π.Μ.(CWHELLENICAIRFORCE ). Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο πρωταθλητής του 2014 (HELLENICNAVY). 4η ομάδα στην κατάταξη η ομάδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χανίων (ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ αφήνοντας πίσω στην 5η κ 6η θέση αντίστοιχα την ομάδα 133 Π.Μ. (133 CGHELLENICAIRFORCE ) από το Ηράκλειο και του NMIOTC/ΚΕΝΑΠ
Σκοπός του τουρνουά ήταν η σύσφιξη σχέσεων και καλής συνεργασίας μεταξύ των ένστολων εκπροσώπων του Νησιού μας, δίνοντας την ευκαιρία για άλλη μια φορά στην Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ να αφήσει το στίγμα του SERVOPERAMICEKO, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών, των φιλάθλων αλλά και των συμμετασχόντων αθλητών.
Η ομάδα μας παρά την δύσκολη κλήρωση που είχε, κατάφερε να προκριθεί επάξια στην επόμενη φάση, κάνοντας τρεις νίκες και δύο ήττες στον όμιλο της.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Διοικητή της Αμερικάνικης Ευκολίας Σούδας CptBradJ. CollinsNSASoudaBayCommandingOfficer καθώς και τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος της βάσης ByronGaleMWRFITNESS/SPORTSDIRECTOR για την εγκάρδια υποδοχή και αδελφική φιλοξενία της οποίας έτυχε η αποστολή της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων και να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση του τουρνουά.
Επίσης ο υπογράφων πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης ευχαριστεί θερμά, για την ιδιαίτερα μεγάλη τιμή που του έγινε ως επίσημος προσκεκλημένος να συμμετέχει ως κριτής σε ιδιαίτερα ευχάριστο διαγωνισμό των παιδιών που παρακολούθησαν τους τελικούς του τουρνουά!!!
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων ευχαριστούμε θερμά πρώτους από όλους τους αθλητές της ομάδας μας για την μεγάλη προσπάθεια και την καταπληκτική τους εμφάνιση αλλά επίσης και τους αθλητές όλων των ομάδων για την άριστη μεταξύ τους, αθλητική συμπεριφορά κατά την διάρκεια των αγώνων, αλλά και την αδελφικότητα μετά την λήξη του Τουρνουά, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και προάγει την ομαδική προσπάθεια και τον ευγενή ανταγωνισμό.
SERVOPERAMIKECO   «Υπηρετώ δια της φιλίας»
             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                         Η Γενική Γραμματέας
Περράκης Ιωάννης                Ελένη Παπαθανασίου