Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish

Οδοιπορικό στην Κρήτη

Με άποψη: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας
"Αγαπητοί Φίλοι.
Κατ΄αρχήν θα πρέπει να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου, σε όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους της Κρήτης, για την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχαν. Αποτελεί εξαιρετική τιμή, η ανακήρυξη τόσον εμού όσο και του κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεωργίου, ως επίτιμα Μέλη της I.P.A. Χανίων. Ειδικά για τον φίλο Γιώργο ΑΒΡΑΜΙΔΗ, οι Χανιώτες φίλοι μας, έδωσαν και ένα μάθημα συμπεριφοράς και ανταπόδοσης, σε αυτούς που πριν το Συνέδριο της Ζακύνθου τον λοιδόρησαν και προσπάθησαν να του επιβάλουν ακόμη και ποινή επειδή, άκουσον-άκουσον, ήθελε να προσφέρει ακόμη περισσότερα στους συναδέλφους της Σάμου !!!! Άς είναι. Αποτελεί βεβαιότητα ότι σύντομα θα αποτελούν ένα θλιβερό παρελθόν.
Στο ταξίδι αυτό, είχαμε την ευκαιρία, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με τους συναδέλφους της Κρήτης, πάνω σε όλα τα θέματα και κυρίως θέματα που αφορούν την I.P.A. και διαπίστωσα με χαρά την ταύτιση απόψεων με όλους. Συμφωνήσαμε όλοι, για το πως θα πρέπει να είναι η I.P.A. και θα πρέπει συλλογικά να το προσπαθήσουμε. Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος. Διαπιστώνω ότι την ώρα που κάποιοι σκαλίζουν αναζητώντας ανύπαρκτες αιτίες και δικαιολογίες για να αποδώσουν ευθύνες που αφορούν τα της προ 10 ετίας δράσεις της I.P.A. και ενδεχομένως να κατασκευάζουν ιστορίες, την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι εργάζονται με ζήλο να διατηρήσουν και να αναδείξουν τα ιδανικά της I.P.A.  
Συνάδελφοι της Κρήτης, συγχαρητήρια σε όλους και σας ευχαριστούμε θερμά."
Άς δούμε όμως πως ξεκίνησε αυτό το δοιπορικό στην Κρήτη.
Μετά από μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση στον π. Πρόεδρο και νυν Υπεύθυνο Επικοινωνίας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, η οποία με χαρά έγινε αποδεκτή, στις 15 Ιουλίου 2016 επισκεφτήκαμε τα Χανιά Κρήτης.

Τον κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο της Σούδας στα Χανιά, ο Πρόεδρος της I.P.A. Χανίων κ. ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ιωάννης και ο Αναπλ. Ταμίας της I.P.A. Χανίων κ. ΤΣΙΡΟΣ Πέτρος.
Την ίδια ημέρα συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο της I.P.A. Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο, ο οποίος ήταν
ήδη στην Κρήτη.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συναντηθήκαμε με τα στελέχη της I.P.A. Χανίων, Αντιπρόεδρο Γ΄ κ. ΒΙΓΛΑΚΗ Ελένη, Ταμία κ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ Δημήτριο και τον Πρόεδρο Ελεγκτικής Επιτροπής κ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ Κλεάνθη, με τους οποίους είχαμε μιά πολύωρη ευχάριστη συζήτηση για όλα τα θέματα και κυρίως αυτά που αφορούν την I.P.A.

Την επόμενη ημέρα 16-07-2016, ο κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, μαζί με τους κ.κ. ΠΕΡΡΑΚΗ Ιωάννη και ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο, μετέβησαν στο Ρέθυμνο, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της I.P.A. Ρεθύμνου κ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟ Αδάμ, ο οποίος τους υποδέχτηκε και παρείχε εξαιρετική φιλοξενία. Με τον Πρόεδρο της I.P.A. Ρεθύμνου, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων επί όλων των θεμάτων και κυρίως όσον αφορά θέματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της I.P.A.

Επιστρέφοντας το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Ρέθυμνο στα Χανιά, σταματήσαμε στο χωριό Στέρνες το οποίο απέχει 13 ΚΜ από τα Χανιά και 500 μέτρα από το αεροδρόμιο, και επισκεφτήκαμε το οίκημα όπου στεγαζόταν ο Αστυνομικός Σταθμός Στερνών, για το οποίο οίκημα οι εκλεκτοί συνάδελφοι της I.P.A. Χανίων, αγωνίζονται ώστε να περιέλθει στην χρήση της I.P.A. Χανίων, για να μετατραπεί σε ξενώνας. Μας εντυπωσίασε η θέση του κτιρίου, το οποίο εφάπτεται επί της κεντρικής οδού 5ης Ιουνίου, είναι σε άριστη κατάσταση, περιβάλλεται από έναν εξαιρετικό προαύλιο χώρο στον οποίο μπορούν να γίνονται εκδηλώσεις και παραπλεύρως υπάρχει το ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου. Επιβάλλεται να δοθεί μάχη, ώστε να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία για την I.P.A.

To βράδυ της 16-07-2016, οι εκλεκτοί συνάδελφοι της I.P.A. Χανίων κ.κ. ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ιωάννης, ΛΟΓΑΡΙΔΟΥ Σοφία, ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ Γεώργιος, ΒΙΓΛΑΚΗ Ελένη και ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Κλεάνθης, παρέθεσαν δείπνο στους κ.κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία και ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο.
Το μεσημέρι της 17-07-2016 σε ένα εξαιρετικό παραλιακό εστιατόριο, μας παρατέθηκε δείπνο με ψητά ψάρια, τα οποία ψάρεψε ο Α΄Αντιπρόεδρος της I.P.A. Χανίων κ. ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ Γεώργιος.
Απογευματινές ώρες της 17-07-2016, οι κ.κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος, προσκλήθηκαν τιμητικά να παραστούν σε έκτακτο Δ.Σ. της I.P.A. Χανίων.

EKTAKTO Δ.Σ. ΤΗΣ I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ (17-07-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00΄)
Όλα τα Μέλη του Δ.Σ. της I.P.A. Χανίων, είναι παρόντα στα γραφεία της Τοπικής. Ο Πρόεδρος της I.P.A. Χανίων κ. ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ιωάννης, καλωσορίζει τους κ.κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία από την I.P.A. Θεσσαλονίκης και ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο από την I.P.A. Σάμο. Σε μια βαθιά συγκινητική συνεδρίαση του Δ.Σ., η I.P.A. Χανίων, ανακηρύσσει ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ της, τους κ.κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία και ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο. Ο Πρόεδρος της I.P.A. Χανίων κ. ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ιωάννης στην ομιλία του, αναφέρεται στην σπουδαία προσφορά στην I.P.A. των δύο επίτιμων, πλέον, μελών της Τοπικής του. Στην αντιφώνησή τους, τόσο ο κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, όσο και ο κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος αναφέρθηκαν στους πολυετούς δεσμούς φιλίας των Τοπικών Θεσσαλονίκης και Σάμου με την Τοπική Χανίων, δεσμούς που πλέον παίρνουν μια πιό δυναμική ανάπτυξη. Ακολούθως επιδόθηκαν στα δύο επίτιμα μέλη οι πράξεις ανακήρυξης και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της I.P.A. Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος επέδωσε τιμιτική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής της I.P.A. Χανίων κ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ Κλεάνθη για την σπουδαία προσφορά του στην I.P.A.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 18-07-2016
Στις 18-07-2016, φτάσαμε στο Ηράκλειο. Μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανόλης, ο οποίος μας ξενάγησε στις ομορφιές της πόλης, όπου είχαμε συνάντηση, με την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. ΒΡΕΝΤΖΟΥ Θεανώ και την Πρόεδρο του γυναικείου αθλητικού σωματείου Καλλιπάτειρα κ. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ Μαρία. Το βράδυ, μας παρατέθηκε επίσημο γεύμα σε εξαιρετική κοσμική ταβέρνα, όπου συμμετείχαν πολλά μέλη της I.P.A. Ηρακλείου, μεταξύ των οποίων και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων Ηρακλείου κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ Ιωάννης.

Την επόμενη ημέρα 19-07-2016, ο Πρόεδρος της I.P.A. Ηρακλείου κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανόλης, μας προσέφερε καφέ στο κέντρο της πόλης και στην συνέχεια επισκεφτήκαμε την Αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου, όπου μας υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Κων/νος, με τον οποίο είχαμε μια εξαιρετική συζήτηση.

Ακολούθως, επισκεφτήκαμε τα γραφεία της I.P.A. Ηρακλείου, όπου εντυπωσιάζεται ο επισκέπτης από την πληρότητα και την ζεστασιά του χώρου. Εκεί μας υποδέχτηκαν τα Μέλη του Δ.Σ. και ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών.

Στις 19-07-2016 αναχωρήσαμε από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, όπου μας συνόδευσε και μας αποχαιρέτησε ο Πρόεδρος και φίλος της I.P.A. Ηρακλείου κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανόλης. Η φιλοξενία όλων των συναδέλφων και φίλων της Κρήτης ήταν εξαιρετική και ευελπιστούμε να ανταποσώσουμε. Αγαπητοί φίλοι της Κρήτης, σας ευχαριστούμε θερμά.


Οδοιπορικό στην ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Stamatis Spanoudakis   Is King Alexander AliveΘα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςΣταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanΣπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the Great 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

banner wind


Μπες τώρα στο http://www.diktyoshopvip.gr
και http://www.diktyoshop.gr
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα  τηλεφωνίας και ενέργειας.
δίκτυο - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

Τώρα και νέο κατάστημα δίκτυο - Καζαντζάκη 4 Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310-527070

Και νέος εκθεσιακός χώρος δίκτυο - Προμηθέως 1 Θεσσαλονίκη.


audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τεύχος ΙΡΑ Νο.33

dynami33

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Νοέμβριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 επισκέπτες και κανένα μέλος