Greek Bulgarian English French German Italian Japanese Lithuanian Romanian Russian Spanish
Το Ελληνικό Τμήμα Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), στο πλαίσιο του επιτυχημένου πλέον θεσμού των εβδομάδων δράσης και με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών Παύλου, διοργανώνει από 22-29 Ιουνίου 2020 την 3η Εβδομάδα Δράσης.
 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Θεσσαλονίκη 28-05-2020.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, αισθάνεται την τιμή και την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, για την δωρεά - παραχώρηση βιβλίων, προκειμένου να εμπλουτιστεί η Δανειστική Βιβλιοθήκη της I.P.A. Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να φέρουμε τα Μέλη και τους Αστυνομικούς της πόλης μας, κοντά στο Βιβλίο.
Η συμβολική ενέργεια του Εθνικού Τμήματος, δείχνει ξεκάθαρα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της, προς τις δραστηριότητες της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  - SERVO PER AMIKECO 
Ο Πρόεδρος                                 Ο Γ. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος       ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλ. επικοινωνίας 6975909909 & 6947270103
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 19-05-2020.
Η Τ.Δ. Θεσσαλονίκης της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 16,17 και 18 Μαΐου στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης φιαλών αίματος για το Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", το οποίο αντιμετωπίζει ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες.
Η συμμετοχή και η στήριξη όλων των εθελοντών αιμοδοτών (συναδέλφων, μελών, φίλων και της ομάδας μπάσκετ της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης), αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως ο εθελοντισμός και η έμπρακτη αλληλεγγύη στο κοινωνικό σύνολο, είναι από τιςβασικές επιδιώξεις τηςΈνωσής μας.
Ιδιαίτερα δε για τον συγκεκριμένο σκοπό, το να είσαι αιμοδότης αλλάζει τις ζωές πολλών ανθρώπων. Κάθε δωρεά αίματος μπορεί να σώσει ή να βελτιώσει τις ζωές μέχρι και τριών ανηλίκων ή έξι παιδιών. Ελπίζουμε να συμβάλαμε, ώστε να γεμίσει με παιδικά χαμόγελα το Νοσοκομείο "Αγία Σοφία".
Να συγχαρούμε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για την πρωτοβουλία του και την ευκαιρία που μας έδωσε, να είμαστε παρόν στις ανιδιοτελής πράξεις αγάπης και προσφοράς και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης που προσήλθαν στη διαδικασία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  - SERVO PER AMIKECO 
Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας  
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος    ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
 
Οι βιβλιοθήκες είναι “η μνήμη της ανθρωπότητας”. Είναι κοινώς παραδεκτό, ότι διαχρονικά υπήρχε μια άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση μεταξύ ανθρώπου και βιβλίου. Το βιβλίο ήταν η αστείρευτη πηγή γνώσης, το εργαλείο της δουλειάς, η πυξίδα της κριτικής σκέψης. 
Παρότι στο εξωτερικό ο θεσμός της δανειστικής βιβλιοθήκης  είναι πολύ διαδεδομένος, στη χώρα μας η δημιουργία της, εναπόκειται συνήθως στο μεράκι αυτών που θέλουν να φέρουν κοντά τον άνθρωπο με το βιβλίο.  
Τα βιβλία σου προσφέρουν έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα. Οποιοδήποτε βιβλίο και να διαβάσεις θα σου προσφέρει και κάτι. Το βιβλίο είναι σαν τον άνθρωπο, γιατί πολύ απλά το κάθε βιβλίο έχει την ιστορία του όπως και κάθε άνθρωπος. Το κάθε βιβλίο σου προσφέρει μια εμπειρία, μια απογοήτευση, μια ευχαρίστηση, μια ικανοποίηση, ένα συναίσθημα τέλος πάντων, όπως και ο κάθε άνθρωπος.
Ένα τέτοιο μεράκι έχουμε και εμείς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε στο χώρο των γραφείων μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, την δική μας Δανειστική Βιβλιοθήκη, σε μια προσπάθεια να φέρουμε κοντά τον Αστυνομικό με το βιβλίο.
Η Δανειστική Βιβλιοθήκη μας, έχει μέχρι στιγμής, μια σειρά από λογοτεχνικά βιβλία, παιδικά βιβλία και βιβλία προσχολικής ηλικίας. Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να εμπλουτιστεί και με άλλα βιβλία αξιόλογων συγγραφέων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη της Ένωσης μας και στους συναδέλφους Αστυνομικούς της πόλης μας, να έρθουν κοντά στο βιβλίο.  
Θυμίζοντας τα λόγια του Κικέρων ¨Αν έχεις κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται¨, καλούμε όλα τα μέλη και τους συναδέλφους να στηρίξουν και αυτήν την προσπάθεια μας.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 10-05-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Όποιος συνάδελφος-συναδέλφισσα  επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ στην Εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που γίνετε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για  το Νοσοκομείο Παίδων "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", να προσέρχεστε στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες στο Κέντρο Αιμοδοσίας (15, 16 και 17 ΜΑΪΟΥ απο 08:30 έως 13:30), το οποίο βρίσκετε στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Είσοδος από Ν. Εγνατία Πύλη Εμπορίου) έναντι περιπτέρου 1 (πάρκινγκ εξασφαλισμένο).

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείτε αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες με τα τηλέφωνα του Προέδρου, της ΤΔ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και του Γεν. Γραμματέα που είναι αντίστοιχα 6975909909 και 6947270103 για να λάβουν τον κωδικό αιμοδοσίας.

Υπεύθυνη Κέντρου Αιμοδοσίας:

Τσαντήλα Λαμπρινή

Τμήμα Επισκεπτριών Υγείας

Κέντρο Αίματος ΑΧΕΠΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2313303390, 2313303308 (Δευτέρα-Παρασκευή 7:00-15:00), fax 2313303386

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ750

WIND

Μαϊ 06, 2020
212
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
WIND– ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2020 ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ – ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
WIND 750
Η πανδημία, που έχει προκαλέσει τον θάνατο τόσων ανθρώπων ανά την υφήλιο, που προκάλεσε σοκ στις αγορές και μεγάλες αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία, που γέμισε τρόμο και ανησυχία τον παγκόσμιο πληθυσμό, θα πυροδοτήσει τέτοιες αλλαγές στον κόσμο, που θα γίνουν ορατές αργότερα.
Η καθημερινότητα μας άλλαξε, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε. Το βασικό γνώρισμα των ημερών μας, είναι η άσκηση της ατομικής προσοχής και η προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού.
Σε μία τέτοια προσπάθεια αντιμετώπισης, προφύλαξης και περιορισμού του covid-19, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, χορήγησε σε υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. (επιπέδου Διευθύνσεων και Τμημάτων), προστατευτικά γάντια μιας χρήσεως, καθώς επίσης και υφασμάτινες μάσκες προσώπου πολλαπλών χρήσεων για τα μέλη της Ένωσής μας.
Να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής, για την χορήγηση οκτακοσίων (800) προστατευτικών μασκών προσώπου μιας χρήσης.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει να δίνει και να συμβάλει στην μάχη κατά αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, δίπλα στον συνάδερφο, κοντά στο συνάνθρωπο. 
 
 
ΣΤΙΣ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Κλειστά θα παραμείνουν για όλο τον μήνα Μάϊο τα γραφεία των:
  1. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  2. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (IPA) Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  3. ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τα γραφεία είναι κλειστά από τις 14 Μαρτίου με απόφαση της Κυβέρνησης, στα μέτρα που έλαβε για τον Κορωνοϊό.
Για τους συνδρομητές του Συνεταιρισμού η εξυπηρέτηση θα γίνεται τηλεφωνικά με το προσωπικό ασφαλείας του Συνεταιρισμού στο τηλ. 2310-553538, ενώ όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης να τηλεφωνούν στους: Πρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο τηλ. 6975909909 ή τον Γ. Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΗ Διαμαντή τηλ. 6947270103
Για θέματα των Αποστράτων να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο τηλ. 6975905000 ή τον Γ. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο τηλ. 6936592000
Σας παρουσιάζουμε μια σπουδαία προσφορά από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας VODAFONE.
Από τον Συνεταιρισμό, μάθαμε ότι, όσοι έχουν συνδέσεις στο πρόγραμμα RED 1 με 3,2 GB internet και τιμή 29,90 ευρώ, από 1 Ιουνίου 2020, το πρόγραμμά τους, θα έχει 7 GB internet και η τελική τιμή θα είναι και για αυτούς στα 21,64 ευρώ! και θα ενημερωθούν όλοι τηλεφωνικά από υπαλλήλους του Συνεταιρισμού.
Επίσης όπως εξάλλου αναγράφεται και στην προσφορά, όσοι πάρουν νέα νούμερα από τον Συνεταιρισμό στο πρόγραμμα RED 1, θα έχουν για 3 μήνες δωρεάν την τελική τιμή του προγράμματος !
 
750 τελI.VOD

O Γ.Γ. της ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί σήμερα 23-04-2020στο Α.ΜΕ.Θ., τον Πρόεδρο της Τ.Δ. ΙΡΑ ΚΙΛΚΙΣ κ. ΚΗΠΟΥΡΙΔΗ Άλκη και το μέλος της ΙΡΑ ΚΙΛΚΙΣ κ. ΚΟΥΖΟΥΚΙΔΗ Μάξιμο. 

Παρότι δυστυχώς οι ανωτέρω δεν μπόρεσαν να ξεναγηθούν στα γραφεία της Ένωσής μας, λόγω των οδηγιών για την πανδημία του covid19, η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, αμφότερες τις Τοπικές Διοικήσεις μας, καθώς και γενικά Αστυνομικά ζητήματα.

Τέλος αφού παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα της Ένωσής μας, ανανεώθηκε το ραντεβού μας για μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος μελλοντικά εγχειρήματα και δράσεις, τόσο σε επίπεδο Τοπικών Διοικήσεων  όσο και του Εθνικού Τμήματος.

alkis

maskesΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 16-04-2020
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, αισθάνεται την τιμή και τηνυποχρέωση να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάση και το Διοικητικό Συμβούλιοτης Τοπικής Διοίκησης Αθηνών - Αττικής της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, για τηνχορήγηση οκτακοσίων (800) προστατευτικών μασκών προσώπου μιας χρήσης, προκειμένου να διατεθούν στα μέλη και τους συναδέρφους της Τοπικής Διοίκησής μας, σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης και προφύλαξης του covid-19, μιας πανδημίας που έχει  πλήξει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη μας.
Με ενέργειες όπως αυτή, η Τοπική Διοίκηση Αθηνών - Αττικής της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, δείχνει ξεκάθαρα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε καθώς και πως την μάχη κατά αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, θα την δώσουμε και θα συμβάλουμε όλοι μαζί.
SERVO PER AMIKECO
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος               ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 13 Απρίλιου 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η πανδημία COVID-19 που έχει προκαλέσει ο νέος κορωνοϊός, έχει πλήξει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη μας, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε.  
Την μάχη κατά αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, θα πρέπει να την δώσουμε και να συμβάλουμε όλοι μαζί.
Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης και προφύλαξης του COVID-19, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης θα χορηγήσει σε υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. (επιπέδου Διευθύνσεων και Τμημάτων), προστατευτικά γάντια μιας χρήσεως, καθώς επίσης και υφασμάτινες μάσκες προσώπου για τα μέλη της Ένωσής μας.
Πρέπει το τέλος της κρίσης να μας βρει όλους υγιείς και την κοινωνία όρθια και ζωντανή.
                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χρ.        ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
τηλ. 6975909909            τηλ. 6947270103
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη 17-03-2020
Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους και φίλους, ότι τα γραφεία του Συνεταιρισμού από την Πέμπτη 19-03-2020 θα είναι κλειστά, μέχρι να ομαλοποιηθεί το πρόβλημα με την ασθένεια του Κορωνοϊού, για την προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων στον Συνεταιρισμό, όσο και των συνδρομητών.
Ωστόσο, θα υπάρχει τηλεφωνική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα προκύψει.
Οι συνδρομητές θα μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά εκτός Σαββάτου – Κυριακής και εορτών και ώρες 09.00 – 15.00 στα τηλέφωνα:
2310-553538 και 6975909933
να αποστέλλουν mail στο: Synast.thes@gmail.com
να αποστέλλουν FAX στο: 2310-553430
Υπάλληλοι από το προσωπικό ασφαλείας του Συνεταιρισμού, θα προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες, ώστε να συνεχίσουμε την υποστηρικτική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές, τους οποίους καλούμε να δείξουν από την πλευρά τους κατανόηση.
Η εξόφληση των λογαριασμών, θα γίνεται με e-Banking ή στα ταμεία στις παρακάτω τράπεζες και αντίστοιχους λογαριασμούς, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους:
ALPHA: GR3201407010701002002016616      
ΕΘΝΙΚΗ: GR0201102100000021048123950
EUROBANK: GR6502601200000590200817092      
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3701714020006402126859379
Μένουμε όλοι σπίτι μας, για να έχουμε την υγεία μας.
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Στις 12-03-2020 η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, δια του Προέδρου της κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου, του Γενικού Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, του Υπευθύνου Δημ. Σχέσεων κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δημητρίου και με την συμμετοχή του Προέδρου του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, του Διευθυντή της εταιρίας τηλεφωνίας και ενέργειας «δίκτυο» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεωργίου, μετέβησαν στις Καστανιές Έβρου και παρέδωσαν στους συναδέλφους Αστυνομικούς – Στρατιωτικούς και Πυροσβέστες το περιεχόμενο ενός φορτηγού αυτοκινήτου σε τρόφιμα, νερά και παραφαρμακευτικό υλικό.
Την αποστολή μας από την Ξάνθη, συνόδευσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος και από την Ορεστιάδα ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Ορεστιάδας κ. ΛΥΤΡΑ Κων/νος με τον Γενικό Γραμματέα κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Απόστολο, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία.
Στις Καστανιές Έβρου, μας υποδέχτηκε ο Δ/ντής της ΔΑΕΘ, Υποστράτηγος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος και όλη η δύναμη του φυλακίου με ιδιαίτερη θέρμη και χαρά.
Σύσσωμα τα ΜΜΕ κάλυψαν με ευμενή σχόλια την παρουσία μας, στο χώρο.
Καλούμε, όποιον ιδιώτη ή εταιρία μπορεί να βοηθήσει να αποστείλει τα κάτωθι αναγκαία είδη: Χυμούς, ενεργειακά ποτά, κρουασάν, κριτσίνια, μπάρες δημητριακών, παστέλια, μέλι, μπισκότα, αντισηπτικά, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, γάντια επιχειρησιακά, γιλέκα μάχης και αντισφυξιογόνες μάσκες.
Τηλέφωνο Υπηρεσίας Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων Έβρου 2552085205
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς:
Εταιρία τηλεφωνίας και ενέργειας «δίκτυο» -Καζαντζάκη 4 Θεσσαλονίκη τηλ. 2310-311611
ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο
ΑΒΕΕ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΕΕ – Jannis
Ζαχαροπλαστείο «Τάσος» κ. ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ Γεώργιο – Κομνηνών 16 Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης
PORTOPALACEHOTEL
EL GRECO HOTEL
BOTTLE HOTEL
AIGAIONAE– Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Ταβέρνα Κρασοδικείο
Ζαχαροπλαστείο "ΒΑΣΙΛΗΣ"
Βιοτεχνία αλουμινόχαρτο και εμπορία χαρτικών/απορρυπαντικών κ. ΚΟΥΡΔΟΥΝΑΚΗ / ΠΑΡΑΣΧΗ Μαρία τηλ. 2319760486
Χονδρικό εμπόριο και συναφών ειδών κ. ΓΚΑΤΖΙΟΥΡΑ Κ. Χρήστο τηλ.2310921130
ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΛΟΥΚΑ ΟΕ VALKO– Εμπορία ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού τηλ. 2310774061
ΠΕΓΚΛΙΔΗ Στέφανο – Εμπορία τροφίμων τηλ. 6973045575
ΜΠΑΤΣΙΒΑΡΗ Βασίλειο – Εισαγωγές / ‘Ενδυση εργαζομένων / Διαφημιστικά δώρα τηλ. 2310708459
Στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διεξήχθη σήμερα 28/02/2020 η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας.
Προ της έναρξης των εργασιών της συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε ο ιερός Αγιασμός, η βράβευση μελών της Ένωσης και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Γ.Γ της Ένωσής μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Γ.Γ. της Ένωσής μας, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας και ο Γενικός Γραμματέας κ.κ. ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ Λάζαρος και ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ Ελευθέριος, επιβεβαίωσαν τις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο Ενώσεων.
Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε, μεταξύ άλλων και ο χορηγός της εκδήλωσης Δ/ντής της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και ενέργειας «Δίκτυο» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.
Με πρωτοβουλία την Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το Α’ Ψυχοσάββατο κάθε έτους τιμούμε τους συναδέλφους μας, που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας.  
Στο ιερό τρισάγιο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας, η φυσική ηγεσία, βουλευτές κομμάτων του Νομού Θεσσαλονίκης και πλήθος συναδέλφων.  
Την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε o Γ.Γ. της Ένωσής μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής.
Τιμή και δόξα στους πεσόντες συναδέλφους μας. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι.
Το Σάββατο  8 Φεβρουαρίου  στο Κέντρο Διασκέδασης  «ΝΕΡΑΪΔΑ», πραγματοποιήθηκε  ο ετήσιος κοινός χορός  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ξάνθης και της Ένωσης Αποστράτων Ξάνθης,  κατά τον οποίο έγινε και το πατροπαράδοτο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την κοπή της Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ο οποίος με την παρουσία του λάμπρυνε και φέτος τη χοροεσπερίδα.
 Ακολούθησε η βράβευση τέκνων, μελών των Ενώσεων  τα οποία εισήχθησαν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης  το έτος 2019. Η βράβευση περιλαμβάνει έπαινο σε πυρογραφία το οποίο επιμελείται ο αντιπρόεδρος της ΙΡΑ     Ξάνθης  Δημήτρης Δετσαρίδης, δώρο από την Wind Ξάνθης και συμβολικό χρηματικό ποσό  για τον καθένα.
Επίσης υπήρχε ειδική βράβευση για τον ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗ Απόστολο του συναδέλφου Βασιλείου για την συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος Ρομποτικής συμμετέχοντας δύο φορές σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με 3η θέση στο Ντουμπάϊ ανάμεσα σε 188 χώρες εκπροσωπώντας με μεγάλη επιτυχία όχι μόνο την περιφέρεια αλλά και την Ελλάδα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ.κ. Εμμανουήλ Τσέπελης – Ιωάννης Μπούτος, ο Διευθυντής και ο Α΄ Υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης κ.κ. Γιώρης Πασχάλης – Κων/νος Χατζησταμάτης, ο Λιμενάρχης Λάγους κ. Απόστολος Σκυλίτσης, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Καβάλας κ. Ηλίας Κιοσσές , ο Γεν. Γραμματέας  του Συνδέσμου Αποστράτων Θεσσαλονίκης κ. Σαββίδης Στέργιος, ο πρόεδρος της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. Χριστοδουλής Χριστόδουλος, 4μελής αντιπροσωπεία των συναδέλφων από το Σμόλιαν Βουλγαρίας με επικεφαλής τον πρόεδρο  Ραντόι και οι ιδιοκτήτες της WIND Ξάνθης κ.κ. Ποιμενίδης Βασίλειος-Τουρατζής Αναστάσιος.
Ενα μεγάλο Ευχαριστώ
στον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης,
στα Καταστήματα Δίκτυο,
στην WIND Ξάνθης,
στην ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ 
και σε όλα τα μέλη του Δ/Σ του Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α.
 
Την Παρασκευή 14/02/2020 ο Γ.Γ. και προπονητής της ομάδας μπάσκετ της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, κ. ΚΑΝΕΛΗΣ Διαμαντής, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Αντιδημαρχείας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Α.Π.Σ.Θ. ΙΩΝΙΚΗ ΓΗ, παρευρέθηκε και παρουσίασε τις ενότητες ¨ Συμπεριφορά προπονητών-αθλητών¨ & ¨Σχολική αθλητική αγωγή¨ στην Ημερίδα 'ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας. Μια ημερίδα που κάλυψε όλες τις πτυχές του θέματος και δομήθηκε από όλους τους ομιλητές, καθώς και τους παρευρισκόμενους κατά την διάρκεια της στρογγυλής τραπέζης.
¨Η βία, από όπου προέρχεται, μπορεί να εξαλειφθεί αρκεί να το θελήσουν πραγματικά, Κράτος - εμπλεκόμενοι φορείς - συντεταγμένη πολιτεία. Δεν χρειάζεται καταστολή, πρόληψη απαιτείται και πάνω απ όλα παιδεία!¨
 
IMER100
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 17-02-2020
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ 5%
mas logo
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αστυνομικών εν Αποστρατεία Ν. Θεσσαλονίκης, ανακοινώνουν μια σπουδαία προσφορά έκπτωσης 5% στα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να έχουν την προσφορά, θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης – Προμηθέως 1, έχοντας μαζί τους οι εν ενεργεία την Ταυτότητα Μέλους της IPA και οι συνταξιούχοι την Ταυτότητα Μέλους της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης έχοντας τακτοποιημένη την συνδρομή έτους 2020 ή την ταυτότητα της IPA εφόσον έχουν τακτοποιημένη την οικονομική συνδρομή για το 2020 και να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο.
Στην συνέχεια θα ειδοποιηθούν με SMS μήνυμα για το πότε θα πρέπει να προσέλθουν σε κατάστημα MAΣΟΥΤΗΣ ώστε να ενημερωθεί η κάρτα τους ή να εκδώσουν αρχική, εάν δεν έχουν.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2020
Π Ρ Ο Σ: Τοπικές Διοικήσεις Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ipa300Αγαπητοί συνάδελφοι,
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε μέσω των υπηρεσιών σας όλα τα μέλη μας (πολύτεκνους γονείς) που απέκτησαν τέταρτο, πέμπτο κλπ παιδί κατά το προηγούμενο έτος 2019 όπως υποβάλλουν αίτηση μέχρι 2 Μαρτίου 2020 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να τους δοθεί εφ’ άπαξ οικονομική ενίσχυση πολυτέκνου ύψους 300 ευρώ από το κοινωνικό κεφάλαιο της Ένωσής μας.
Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στα γραφεία μας Ικτίνου 2 – Αθήνα, τηλ. 2105227187 και 2105227330.
SERVOPERAMIKECO
Ο Πρόεδρος                                           Ο Γ. Γραμματέας
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης                          ΠΑΠΑΣ Βασίλειος

Σπανουδάκης Αλέξανδρος ~Spanoudakis Alexander the GreatΣταματης Σπανουδακης - ΚΥΜΑΤΑΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.Θα ’ρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης ΣπανουδάκηςStamatis Spanoudakis - Mavros Kavalaris - Black HorsemanIPA MAKEDONIAIPA MAKEDONIA 

banner wind

audio logo Ύμνος της IPA


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Περιοδικό Συνεταιρισμού Τεύχος 1

ipa2020 t01 prosfores

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

« Ιούνιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 επισκέπτες και κανένα μέλος