Εντυπωσιακή σε μέγεθος και σε παλμό η Γενική Συνέλευση της Ενώσεως Αστυνομικών ΕΑ, που έγινε απόψε στις 19.00΄ στο Ξενοδοχείο ” Πόρτο Παλλάς” της Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου κατεκλύσθη από νωρίς από τα μέλη της Ενώσεως . Ο Πρόεδρος της Ενώσεως, κ. Ζαχαράκης Σωτήριοςέλαβε το λόγο και καταχειροκροτούμενος, ανέπτυξε με σαφήνεια και γλαφυρότητα τα διάφορα θέματα που απασχολούν την Ένωση και απέσπασε την ομόφωνη και εν λευκώ εξουσιοδότηση των μελών της Ενώσεως, προκειμένου να οργανώσει κάθε κινητοποίηση που θα έκρινε απαραίτητη το ΔΣ για τη διεκδίκηση των οποιωνδήποτε θεμάτων που τυχόν προκύψουν εις το μέλλον.

Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Τοπικού Παραρτήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Βασιλάκης Ηλίας, ο οποίος ανέπτυξε με εξαιρετική ευχέρεια λόγου, θέματα της αρμοδιότητός του, αποσπάσας τα θερμά χειροκροτήματα των παρισταμένων.

*Ακολούθως το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Προμηθευτικού και καταναλωτικού Συνεταιρισμού ε.ε και ε.α Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Αναστασιάδης, ο οποίος με τη σειρά του ανέλυσε τα διάφορα θέματα που αφορούν το Συνεταιρισμό και ενημέρωσε τα μέλη για τα διάφορα επιτεύγματα αυτού, διακοπτόμενος από ζωηρά χειροκροτήματα.

Τη μοναδική για τον παλμό, την ομοφωνία και τον ενθουσιασμό ωραιότατη αυτή εκδήλωση, που δεν είχε καμία σχέση με τις τετριμμένες συνήθεις γενικές συνελεύσεις, ακολούθησε δεξίωση που παρέθεσε το ΔΣ της Ενώσεως, προς τιμή των παρευρισκομένων.

Ο συνεργάτης της on line Εφημερίδος μας EFENPRESS, που κάλυψε την όλη εκδήλωση, έμεινε εντυπωσιασμένος από τη θέρμη με την οποία τα μέλη της Ενώσεως, χαιρετούσαν το ένα το άλλο και κατά την άφιξη και κατά την αποχώρησή των, ενέργεια που προσέδιδε τη βεβαιότητα ότι όλοι αποτελούσαν αγαπημένα μέλη μιας οικογένειας, της μεγάλης οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επόμενο άρθροΛΑΜΔΕΑ και ΤΕΑΕΤΔΕΑ