Ο Λογαριασμός Αλληλοβοήθειας Μελών Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών, γνωστός σε όλους τους συναδέλφους ως Λ.Α.Μ.Δ.Ε.Α., αποτελεί πλέον παρελθόν. Από τις 01-11-2009 την θέση του ΛΑΜΔΕΑ πήρε το νεοϊδρυθέν Ταμείο Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α. Σε όλα τα μέλη του Λ.Α.Μ.Δ.Ε.Α. εστάλησαν ενημερωτικές επιστολές για να αποφασίσουν τι θα πράξουν. Οι επιλογές είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Μία επιλογή (η πιο σωστή κατά την άποψή μας) είναι να μεταφέρουν τα χρήματα της ατομικής τους μερίδας από τον ΛΑΜΔΕΑ στο νέο ταμείο. Έτσι θα εξακολουθούν να έχουν ασφαλιστική κάλυψη και θα εφοδιασθούν με βεβαίωση για έκπτωση φόρου από την δήλωσή τους. Μία δεύτερη επιλογή είναι να πάρουν τα χρήματα από τον Λ.Α.Μ.Δ.Ε.Α. και να εγγραφούν ως νέα μέλη στο νέο Ταμείο. Μία Τρίτη περίπτωση είναι να πάρουν τα χρήματα από τον Λ.Α.Μ.Δ.Ε.Α. και να μην εγγραφούν στο νέο ταμείο.

Η εγγραφή στο νέο ταμείο είναι 20 ευρώ και η μηνιαία εισφορά είναι από 30 έως 500 ευρώ, κατ’ επιλογή του ασφαλισμένου. Μία φορά τον χρόνο υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της μηνιαίας εισφοράς.

Στο νέο Ταμείο μέλη μπορούν να γίνουν, όλοι όσοι εργάζονται στην Ελληνική Αστυνομία δηλαδή Αστυνομικοί, Ειδικοί Φρουροί, Συνοριακοί Φύλακες και Πολιτικοί Υπάλληλοι.

Επιπλέον πληροφορίες για το νέο ταμείο, μπορείτε να αντλήσετε από τα περιοδικά: «νέα της i.p.a.» που εκδίδει το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της I.P.A. και «Δύναμη» που εκδίδει η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Νομού Θεσσαλονίκης καθώς και από την ιστοσελίδα: www.ipathessaloniki.gr

Αιτήσεις εγγραφής διατίθενται από τα γραφεία μας. Στην προσωρινή διοίκηση του νέου ταμείου Τ.Ε.Α.Τ.Δ.Ε.Α. πρόεδρος ανέλαβε ο συνάδελφος ΗΛΙΑΚΗΣ Ελευθέριος τηλ.2373065263 και γραμματέας ο ΠΑΠΑΣ Βασίλειος τηλ.6936791977 και οι δύο συνάδελφοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Χαλκιδικής και μπορείτε να απευθύνεστε και σε αυτούς εάν έχετε απορίες.

Προηγούμενο άρθροΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΛΑΜΔΕΑ έκλεισε – Τι πρέπει να κάνουν τα μέλη του