27 Μαϊου 2013, ώρα 08.00 και στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης στην οδό Προμηθέως 1, γίνεται το αδιαχώρητο από τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Και όμως η διαδικασία υπήρξε απίστευτη. Όλοι με χαμόγελο και καλή διάθεση για παρουσία και συμμετοχή στην διαδικασία, θέλoντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την ευαρέσκειά τους, στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και να δώσουν μήνυμα στο νέο Δ.Σ. ότι αναγνωρίζουν την προσφορά της I.P.A. τόσο στα μέλη της, όσο και γενικότερα για την Αστυνομία και την Κοινωνία. Έτσι ΟΜΟΦΩΝΑ εκλέγουν την Εφορευτική Επιτροπή και η διαδικασία ξεκινά. Οι συνάδελφοι έρχονται κατά κύματα. Το ρεκόρ συμμετοχής υποψηφίων (31) και το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε τα τελευταία χρόνια η Τοπική Διοίκηση IPA Θεσσαλονίκης, έφεραν κατά εκατοντάδες τους συναδέλφους, για να τιμήσουν τους υποψηφίους.
Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά από απόφαση – πρόσκληση του πλειοψηφίσαντα συμβούλου, θα διεξαχθεί στις 29-05-2013 και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΠρώτη παρουσίαση της ομάδας την 23-05-2013
Επόμενο άρθροΦιλικός αγώνας με την Α.Δ. Πέλλας