ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ-ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ημερίδα Ενημέρωσης για το Επαγγελματικό Ταμείο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών στη Δράμα».

Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.), σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ., πραγματοποίησε με επιτυχία το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00΄ στη Δράμα, Ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών», μετά και τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν στο καταστατικό και τη δυνατότητα εγγραφής στο ταμείο, από 4-4-2013, των Πυροσβεστών και των Λιμενικών, το οποίο να σημειωθεί για μια ακόμη φορά ότι αφορά όλους όσους εργάζονται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν εξήντα (60) σύνεδροι, από δώδεκα (12) Νομούς της Κεντρικής & Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μεταξύ των οποίων ήταν Αντιπρόσωποι του Ταμείου, Εκπρόσωποι των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Πρόεδροι όλων των Συνδικαλιστικών Ενώσεων (Π.Ο.ΑΣ.Υ., Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ., ΕΝ.ΑΞ/ΚΩΝ ΚΛΠ), καθώς επίσης εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, στους οποίους μοιράστηκε φάκελος με ενημερωτικό υλικό (νομοθεσία περί επαγγελματικών ταμείων, νέο καταστατικό και νέα αίτηση εγγραφής).

Από τον Πρόεδρο και το Διαχειριστή του ταμείου έγινε αναλυτική παρουσίαση για τη μέχρι σήμερα πορεία του και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά την οποία δόθηκαν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους συναδέλφους, μέλη και μη του ταμείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας κ. ΚΑΪΠΑΚΗΣ Γεώργιος, οι Διοικητές τωνΑστυνομικών Τμημάτων της Α.Δ. Δράμας, ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Παύλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Σ.Φ. Ν. Δράμας κ. ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας κ. ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Νικόλαος.
Το Δ.Σ. του ταμείου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος, ο Διαχειριστής ΤΣΑΓΑΝΟΣ Ιωάννης, τα μέλη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παύλος και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος.

Από οργανωτικής πλευράς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο τον Αντιπρόσωπο του Ταμείου Ν.Δράμας και Πρόεδρο της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A) ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά, όσο και το μέλος του Δ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Παύλο, για την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της Ημερίδας, με την προτροπή να συνεχίσουν κι άλλες τοπικές το παράδειγμά τους σε όλη την Ελλάδα, γιατί έχουμε ευθύνη έναντι των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος

Η Γεν. Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία

Προηγούμενο άρθροΑγώνας μπάσκετ Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ με I.Ρ.Α Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθρο29o Πανελλήνιο Συνέδριο I.P.A.