29o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ I.P.A. ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ξεκίνησε το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο της I.P.A. το οποίο διεξάγεται στην Λευκάδα το χρονικό διάστημα από 16-20 Ιουνίου 2013.
Η πολυπληθής συμμετοχή από την Θεσσαλονίκη, μεσημβρινές ώρες της 16-06-2013 έτυχε σπουδαίας υποδοχής στην Πρέβεζα από τον Πρόεδρο της I.P.A. Πρέβεζας κ. ΚΙΤΣΙΟ Σοφοκλή, ο οποίος στην συνέχεια συνόδευσε την αποστολή της I.P.A. Θεσσαλονίκης στην Λευκάδα και τον ευχαριστούμε θερμά.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 22 Ιουνίου 2013         ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 030/2013
Η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του 29ου Πανελληνίου Συνεδρίου I.P.A. ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Λευκάδας για τις εξαιρετικές προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να έχουμε όλοι οι Σύνεδροι και εκδρομείς, μία άνετη διαμονή. Τα όποια λάθη και δυστυχώς υπήρξαν πολλά (πχ χρέωση νερών, την μη ύπαρξη αυτ/του το οποίο να μεταφέρει τους συναδέλφους στα άλλα δύο ξενοδοχεία διαμονής των κ.λ.π.) είναι σαφές και αποδεκτό από όλους ότι δεν οφείλονται στην Τοπική Διοίκηση Λευκάδας.
Συγχαίρουμε ιδαίτερα τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Λευκάδας κ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟ Νικόλαο, διότι ανταποκρίθηκε με άριστο τρόπο στα καθήκοντά του, ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, καθήκοντα τα οποία του ανατέθηκαν με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των Συνέδρων.
Θερμά συγχαρητήρια, αξίζουν επίσης στους κ.κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο-Πρόεδρο IPA Σάμου και ΚΑΡΒΟΥΝΗ Ευστράτιο-Πρόεδρο IPA Χίου για την άριστη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
Ο Πρόεδρος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας              Ο Γ. Γραμματέας ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος


MHNYMA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε της ΤΔ Λευκάδας,
Αγαπητοί φίλοι,
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του 29ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Δ.Ε.Α., θα ήθελα να σας εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τη θερμή φιλοξενία που μου παρείχατε.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Διοικητικού σας Συμβουλίου για την ενεργό συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, ώστε το Συνέδριό μας αυτό να έχει επιτυχία.
Με νωπή την ανάμνηση καλών στιγμών ανάμεσα σε ειλικρινείς φίλους και ένα ποτήρι ποτό, σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, υγεία προσωπική και οικογενειακή.
Συνεχίστε τον καλό αγώνα για προβολή και επίτευξη των στόχων και ιδεών της Δ.Ε.Α.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ I.P.A. ΣΑΜΟΥ
Σάμος 24 Ιουνίου 2013
«Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του 29ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΙΡΑ της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, που διεξήχθη στην ΛΕΥΚΑΔΑ από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου 2013.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ που συνετέλεσαν καθοριστικά στη δημιουργία των καλύτερων εντυπώσεων και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους, για τις εξαιρετικές προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να έχουμε όλοι οι Σύνεδροι και εκδρομείς, μία άνετη διαμονή.

Οι επισκέψεις των συνέδρων και εκδρομέων στα νησιά Σκορπιό και Μεγανήση, στην πόλη της Λευκάδας και στα μουσεία, στην Ιερά Μονή Φανερωμένης και εκδρομή τον γύρο του νησιού συνετέλεσαν καθοριστικά στη δημιουργία των καλύτερων εντυπώσεων και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και τους υπευθύνους αυτών των τομέων όπως την γενική γραμματέα κ. ΝΑΣΤΟΥ Μαργαρίτα η οποία ευρισκόμενη ως υπεύθυνη στο πρώτο Λεωφορείο που μετέφερε τον παγκόσμιο πρόεδρο της ΙΡΑ κ. Pierrre-Martin MOULIN, τον παγκόσμιο γενικό γραμματέα ΙΡΑ κ. Κατσαρόπουλο Γεώργιο, τον πρώην Παγκόσμιο Αν. Γεν. Γραμματέα ΙΡΑ κ. Ιωάννη Πανούση, και τις ξένες αποστολές, έκανε με την πραγματικά ανθρώπινη επικοινωνία της, να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιπροσθέτως, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Λευκάδας κ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟ Νικόλαο, τον οποίο πρότεινα για Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και ομόφωνα έγινε αποδεκτός, ανταποκρίθηκε άριστα στα καθήκοντά του, ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης δεχόμενος από όλους τα συγχαρητήρια για τον μοναδικό τρόπο που διεύθυνε και προωθούσε τα θέματα των εργασιών του Συνεδρίου.
Τέλος, εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση.
Ο πρόεδρος Τ.Δ Σάμου – Αβραμίδης Γεώργιος
ΥΓ. Επιστολή με εντυπώσεις θετικές – αρνητικές και σχόλια για ευθύνες και παραλήψεις του Ε.Τ ΙΡΑ θα σταλεί στις τοπικές διοικήσεις και στο Ε.Τ τις επόμενες ημέρες εντός της εβδομάδας.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ I.P.A. ΚΑΒΑΛΑΣ
Καβάλα 24-06-2013
Η Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Καβάλας, μετά το πέρας των εργασιών του 29ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ι.Ρ.Α., αισθάνεται βαθύτατα την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ι.Ρ.Α. Λευκάδας, για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία της οποίας έτυχαν σύνεδροι και εκδρομείς, τόσο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Καβάλας, όσο και των άλλων Τοπικών Διοικήσεων Ι.Ρ.Α. καθώς και ξένων αποστολών.
Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε την Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Λευκάδας, σε συνεργασία με το Εθνικό Τμήμα Ι.Ρ.Α., για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση της 29ης Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Συνεδρίου της Δ.Ε.Α. στο καταπράσινο νησί της Λευκάδας.

Επιθυμία του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Καβάλας, είναι η συνέχιση του οράματος του ιδρυτή της Ι.Ρ.Α. Arthur TROOP, όπως αυτός την οραματίστηκε και την ίδρυσε, στους κόλπους της Εσπεράντο, με σύνθημα το SERVO PER AMIKECO, (Υπηρετώ διά της Φιλίας), για να δημιουργηθούν φιλικές σχέσεις και να ενθαρρυνθεί η συνεργασία μεταξύ των μεμονωμένων Αστυνομικών σε όλο τον κόσμο.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, αγάπη, χαρά και δημιουργία, γιατί είναι αναγκαιότητα να ξεφύγουμε από το τέλμα και να ανεβάσουμε την Ι.Ρ.Α. εκεί που της αξίζει και της αρμόζει.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ Γεώργιος
Ο Γ. Γραμματέας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Θεμιστοκλής

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ
Επόμενο άρθροΗμέρα απόστρατων αστυνομικών