ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Θεσ/νίκη 20 Αυγούστου 2013
T.K. 570 21 Ασπροβάλτα Θεσ/νίκης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1. – Με επιτυχία διεξήχθη την 08 Απριλίου 2103 στο Δημοτικό γήπεδο Βρασνών φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας της Αθλητικής ‘Ενωσης Αστυνομικών παράρτημα βορείου Ελλάδος και των βετεράνων της Π.A.E. ΠΑΟΚ. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των βετεράνων της Π.Α.E. ΠΑΟΚ με σκόρ 3-2.
-Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: ΠΑΝΤΑΖΗΣ Νικόλαος, ΣΙΣΚΟΣ Θεόδωρος, ΚΑΡΑΚΕΛΕΣ Ιορδάνης. Τα γκόλ για την ομάδα του ΠΑΟΚ Πέτυχαν οι: ΜΗΤΟΓΛΟΥ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ, ενώ για την Αθλητική ‘Ενωση σκόραρε ο ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ Στ. (2)
-Οι συνθέσεις Α.Ε.Α/Π.Β.Ε..: (Προπονητές : ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ.) ΝΤΟΥΖΕΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΑΣ, ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ (46′ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ) ΑΠΟΣΕΡΚΟΓΛΟΥ (46′ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ), ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ, ΖΕΥΓΟΛΑΤΑΚΟΣ ( 46′ ΦΟΥΡΟΥΤΖΟΓΛΟΥ), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ, ΨΗΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΙΓΝΑΤΙΟΥ. ΠΑΟΚ (Προπονητής: ΠΕΛΛΙΟΣ Φ) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ, ΚΑΛΙΦΟΥΠΗΣ, ΜΗΤΟΓΛΟΥ, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ, ΛΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ, ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ, ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ενώ έπαιξαν ως αλλαγή και οι: ΓΙΟΚΑΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΚΟΥΚΙΔΗΣ, ΜΠΟΛΚΑΣ, ΣΤΥΨΙΑΝΟΣ, ΚΑΠΟΣΟΥΖΗΣ, ΚΙΟΥΡΣΤΕΠΙΔΗΣ και ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ.
– Το Φιλικό παρακολούθησε πλήθος κόσμου που με την παρουσία του τίμησε την προσπάθεια τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και ιδιαίτερα
τους βετεράνους του ΠΑΟΚ. -Η Αθλητική ένωση Αστυνομικών θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Π.A.E. ΠΑΟΚ και τους Βετεράνους της και ευελπιστεί στο μέλλον να υπάρξουν κατ άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.
2. – Με επιτυχία διεξήχθη στη Θεσ/νίκη από 28 έως 30-05-2013 η ημιτελική και τελική φάση του 13ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Διευθύνσεων Χώρας που διοργάνωσε η Α.Ε.Α/Π.Β.Ε. στο οποίο συμμετείχαν από την αρχή της χρονιάς 15 Διευθύνσεις. Νικήτρια πρωταθλήματος αναδείχθηκε η ομάδα του Παραρτήματος Β.Ε. επικρατώντας στον τελικό που έγινε στο Γήπεδο <Κλεάνθης Βικελϊδης>, της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσ/νίκης με σκορ 1-0 και σκόρερ τον ΓΚΕΤΣΙΟ Δημήτριο.
– Οι συνθέσεις (. Α.Ε.Α/Π.Β.Ε. (Προπονητής ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛ.) ΓΟΥΠΑΣ-ΖΙΚΟΣ (46′ ΔΑΛΑΚΩΝΗΣ) -ΨΗΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΤΡΑΣ-ΚΟΥΣΗΣ-ΓΚΕΤΣΙΟΣ-ΣΕΡΕΤΗΣ- (80 ΠΑΥΛΙΔΗΣ)-ΠΑΠΑΙΓΝΑΤΙΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ (46’ΛΑΛΟΣ)-ΔΟΥΜΑΣ (75′ ΤΕΛΙΑΔΗΣ) Δ.Α.Κ.Α.Θ. (Προπονητής ΤΟΥΡΣΟΥΓΚΑΣ) ΠΗΛΙΔΗΣ-ΓΑΛΑΝΗΣ-­ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ (60′ ΑΛΕΞΗΣ) ΠΑΥΛΙΔΗΣ-ΜΠΕΣΔΕΜΙΩΤΗΣ-ΤΖΙΚΟΣ-ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ (70′ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ.)-ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ (70’ ΓΙΑΝΟΥΛΙΔΗΣ) ΓΙΟΥΒΡΗΣ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ­-ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ.
– Στον τελικό παρέστησαν εκπρόσωποι πολιτικών Αστυνομικών στρατιωτικών αρχών εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου. Στο ημίχρονο του τελικού βραβεύτηκαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ-Συνάδελφοι αθλητές Αστυνομικοί και παιάνισε η μπάντα της Αστυνομίας.
Την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα του Α.Ε.Α/Π.Β.Ε· έκανε ο κ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Υποστράτηγος ΤΡΥΦΩΝ ΚΟΥΚΙΟΣ, στον οποίο απονεμήθηκε από το παράρτημά μας τιμητική πλακέτα για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στον Αστυνομικό Αθλητισμό.
3.- Με επιτυχία διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη από 31-05 έως 03-06-2013 το 10ο τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Διευθύνσεων Χώρας που διοργάνωσε η Α.Ε.Α/Π.Β.Ε. στο οποίο συμμετείχαν από την αρχή της χρονιάς 8 Διευθύνσεις. Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Δ.Α.Ε.Ο. επικρατώντας στον τελικό που έγινε στο Δ.Α.K. Αλεξανδρούπολης , της A.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ με σκορ 84-64 .
–  Διαιτητές του τελικού ήταν οι: ΠΟλΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Χ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Π. και ΜΙΧΕΛΗΣ και γραμματεία οι ΚΟΥΛΙΑΣ Γ.-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Β. , ΟΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Π. και ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ. -Οι συνθέσεις ΔΑΕΘ..: (Προπονητές : ΝΤΟΥΡΟΣ- ΔΟΥΒΑΛΗΣ) ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΔΗΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΟΥΡΟΥΜΑΝΗΣ-ΤΟΥΒΕΝΤΖΙΔΗΣ-ΔΕΛΟΓΛΟΥ-ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ-NTΟΥΡΟΣ-ΤΣΙΩΜΟΣ-ΜΟΑΒΙΝΗΣ και ΑΣΑΡΒΕΛΗΣ. A.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ : (Προπονητής ΤΟΥΡΝΑΚHΣ)  ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΙΟΥ–ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΔΟΚΟΣ-ΜΑΝΤΑΡΛΗΣ-ΣΠΑΝΔΩΝΙΔΗΣ-­ΖΟΔΟΥΡΗΣ-ΔΙΡΒΑΣ.
4.- Από 26-06-2013 έως 01-07-2013 αντιπροσωπευτικές ομάδες Ποδοσφαίρου-Καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησαν Διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης με αντίστοιχες ομάδες Αστυνομίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΜΟΡΦΟΥ και Αστυνομικής Διεύθυνσης ΛΑΡΝΑΚΑΣ στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης στις ανωτέρω πόλεις της γείτονας χώρας με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων των Αστυνομικών των δύο χορών. -Οι συνθέσεις των ομάδων της Α.Ε.Α/Π.Β.Ε: Ποδόσφαιρο: (Προπονητής ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ) ΣΩΤΗΡΙΟΥ-ΓΚΙΩΝΗΣ-ΤΑΣΟΥΛΑΣ-ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ—ΠΑΠAΔΟΠΟΥΛΟΣ Χρ. -ΚΟΥΡΑΣ- ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ-ΚΟΝΣΟΛΙΔΗΣ-ΑΓΓΟΣ-ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ‑ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ-ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ
Καλαθοσφαίρισης: (Προπονητής ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ)
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ – ΡΟΤΣΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΥ και ΤΑΣΟΥΛΑΣ.
Στις αναμετρήσεις παρέστησαν πολιτειακοί και Αστυνομικοί εκπρόσωποι της γείτονος χώρας.
Η ανωτέρω επίσκεψη συνέβαλε τα μέγιστα στην σύσφιξη των σχέσεων των Αστυνομικών των δύο χωρών καθώς και στην ανάπτυξη και μετάδοση του Αστυνομικού Αθλητισμού. -Από του πρόεδρο του παραρτήματος κατατέθηκαν στεφάνια στον τύμβο της Μακεδονίτισσας­-φυλακισμένα μνήματα και στους τάφους των ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΥ.
5.- Κλείνοντας την Αθλητική χρονιά το παράρτημα με Αθλητές από όλες τις αντιπροσωπευτικές ομάδες πραγματαποίησε επίσκεψη στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ και προσκύνησε σε πλήθος μονών, διαμένοντας στο κελί του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου.
O Πρόεδρος
ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ Χρήστος
Α/Υ   τηλ.6946683713

Ο Γεν. Γραμματέας
ΔΕΛΙΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος
Ανθ/μος

Προηγούμενο άρθροΗμέρα απόστρατων αστυνομικών
Επόμενο άρθροΦιλικός αγώνας μπάσκετ ΚΑΕ Άρης-Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης