Ένας σπουδαίος φιλικός αγώνας μπάσκετ διεξήχθη σήμερα 12-11-2013 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (γνωστό και ως Παλαί ντε Σπορ και με την κεντρική του σάλα να ονομάζεται Σάλα Νίκος Γκάλης), μεταξύ των ομάδων ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Για τις στιγμές και τις εμπειρίες που θα μας μείνουν αξέχαστες, θέλουμε να ευχαριστήσουμε:Τους προπονητές του ΑΡΗ: ΑΓΓΕΛΟΥ Β., ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Π., ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ Σ., ΚΩΣΤΙΔΗ Π. Τους αθλητές του ΑΡΗ: ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ Λ., ΧΑΝΤ Τ., ΠΕΛΕΚΑΝΟ Μ., ΓΚΙΚΑ Ν., ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Α. ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗ Σ., ΧΑΡΙΣΗ Κ., ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ Γ., ΒΕΖΕΝΚΟΒ Α., ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Ζ., ΜΟΥΡΤΟ Σ., ΑΘΗΝΑΙΟΥ Ι., ΜΗΤΟΓΛΟΥ Κ., ΡΑΦΑΗΛ Δ., τον Μάνατζερ ΒΟΥΡΤΖΟΥΜΗ Β. και τα μέλη του υπόλοιπου team, ΓΛΑΡΟ Χ., ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ Ι., ΖΑΛΟΓΓΟ Π. & ΝΙΚΗΤΑΚΗ Γ.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την φιλοξενία που τύχαμε.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους διαιτητές ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ Χ., ΜΟΣΧΟΤΟΓΛΟΥ Δ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Χ. Την Γραμματεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ Π., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Τ. Και τον Γυμνασίαρχο του αγώνα  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γ. για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, συγχαίρει θερμά τον προπονητή και όλους τους παίκτες της ομάδας μας, για την θαυμάσια απόδοση και αξιοπρεπή παρουσία απέναντι σε μία επαγγελματική ομάδα μπάσκετ, τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρουσιάστηκε με την βασική ομάδα του και στο τέλος του αγώνα τόσο ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ όσο οι προπονητές και οι παίκτες του ΑΡΗ, συνεχάρησαν την ομάδα μας για την σπουδαία αυτή εμφάνιση.
Ο Πρόεδρος
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο Γεν. Γραμματέας
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ IPA Τ.Δ. ΣΑΜΟΥ
AVRAMIDIS NEOκ. πρόεδρε και αγαπητά μέλη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Φίλε και αδερφέ Ηλία ΒΑΣΙΛΑΚΗ .
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον φίλο και άξιο εργάτη του αθλητισμού προπονητή μας, κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή και στα παλικάρια της “επίσημης αγαπημένης” μας ΙΡΑ Θεσσαλονίκης ομάδας μπάσκετ.
Η Αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Καλή συνέχεια να έχετε με όλους τους συναδέλφους και φίλους της ΙΡΑ στο πλευρό σας.
Ο αγώνας αυτός με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων της Τοπικής σας Διοίκησης ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Για αυτή την σπουδαία σας επιτυχία, να αγωνιστείτε με την ομάδα ¨ Ιστορία ¨ που ανέδειξε το άθλημα του μπάσκετ στην Ελλάδα! την ομάδα με τους μεγαλύτερους αστέρες σε διεθνές επίπεδο και μας έκανε όλους ιδιαίτερα υπερήφανους, σας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια.
servo per amikeco – Αβραμίδης Γεώργιος – Πρόεδρος ΙΡΑ Σάμου – Επίτιμο μέλος Τ.Δ Θεσσαλονίκης


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ IPA Τ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ZAXARIOUDAKISΣυγχαρητήρια στην Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και σε όλους τους συναδέλφους που αποτελούν την ομάδα.
Ο αθλητισμός είναι ένας κοινωνικός θεσμός ο οποίος αντικατοπτρίζει την  κοινωνία και τον πολιτισμό της.
Δράσεις που αφορούν στην τέχνη και τον αθλητισμό αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας της Ένωσης μας αφού προβάλλοντας τις αέναες αξίες του αθλητισμού όπως συμμετοχή, ομόνοια, ισότητα, συνεργασία, άμιλλα, ολοκληρώνουμε την ίδια την έννοια του πολιτισμού.
Ευχαριστώ
Μανόλης Ι. Ζαχαριουδάκης


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας!!!
Γιώτα Λουρίδα
Γεν. Γραμματέας Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ IPA Τ.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
papasΣυγχαρητήρια στην Τ.Δ.Θεσσαλονίκης για την όμορφη εκδήλωση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που παράγει κοινωνικό πλούτο , είναι πολιτισμός .Η ανάπτυξη και η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος είναι μία από τις βασικές επιδιώξεις  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Φιλικά
Παπάς Βασίλης- Πρόεδρος Τ.Δ.Χαλκιδικής