ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθη σήμερα 11-02-2014 και ώρα 14.30 στο κλειστό γήπεδο του Πρωτέα Κορδελιού Θεσσαλονίκης, αγώνας φιλίας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της I.P.A. Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων της Ι. Μητροπόλεως Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως “Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”. Πριν τον αγώνα τελέστηκε αγιασμός από τον Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη για την νέα αθλητική χρονιά.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης κ. ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ Λάζαρος, ο εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Α/Υ κ. ΧΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων, ο Σύμβουλος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος και από την I.P.A., ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Ταμίας του Ελληνικού Τμήματος και Γεν. Γραμματέας της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, και ο Αναπ. Ταμίας κ. ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης.

Η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στο κέντρο προστασίας ανηλίκων “Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” και ευχαρίστησε θερμά την Ι. ΜΠΑΛΑΣΚΑ προϊσταμένη του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Ευόσμου για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου του Πρωτέα, καθώς επίσης την Γραμματεία και τους Διαιτητές του αγώνα.
Πριν το Τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη της μητέρας του coach της ομάδας μας ΚΑΝΕΛΛΗ Δ. & της μητέρας του διαιτητή του αγώνα ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ Χρ. που έφυγαν πρόσφατα.

Με την ομάδα της I.P.A. Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν οι: ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ Στ., ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ Κ., ΖΑΧΑΡΙΟΓΛΟΥ Β., ΚΟΥΡΕΛΑΣ Σ., ΤΟΥΡΟΥΤΟΥΤΟΥΔΗΣ Ι., ΒΕΡΡΑΣ Στ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ Αν., ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΗΣ Ι., ΚΟΥΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Κ., ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ Δ., ΤΟΥΒΕΝΤΖΙΔΗΣ Ι., ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΔΗΣ Ι., ΤΣΙΑΤΣΟΣ Σ. & ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Τ. Προπονητής της ομάδας της I.P.A. Θεσσαλονίκης είναι ο ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και Γενικός Αρχηγός της ομάδας ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος
Αποτέλεσμα δεν μπορούσε να ήταν άλλο, από την προσπάθεια των μελών του ΦΑΡΟΥ και η στήριξη από όλους εμάς στην Ι.Ρ.Α.Θεσ/νίκης.