Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας ημέρας (26-ης Ιουνίου) κατά των ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε σπουδαίος φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Θ/Κ ΙΘΑΚΗΣ και της I.P.A. Θεσσαλονίκης, σήμερα 02-07-2013 και ώρα 18.30 στο κλειστό αθλητικό κέντρο Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της I.P.A. Θεσσαλονίκης, ήταν η νικήτρια με σκορ 83-77.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής της Δίωξης Ναρκωτικών Α/Δ κ. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος, ο προσωπάρχης της ΓΑΔΘ  Α/Υ κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Κων/νος, ο Διοικητής του Α.Τ. Σίνδου κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος, ο Α/Υ της ΔΑΕΘ κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος, ο Διοικητής Τ.Α. Ασφαλείας ΔΑΚΑΘ κ. ΚΑΡΑΚΟΝΤΙΝΟΣ Στράτος, ο Υποδιοικητής ΟΠΚΕ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και περιφερειακός σύμβουλος κ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος, πολλοί συνάδελφοι και πλήθος κόσμου.
Χαιρετισμό απέυθηναν οι: Υπεύθυνη Τμήματος Εκπαίδευσης Ιθάκης κ. ΚΑΤΣΙΩΚΑΛΗ Όλγα, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Δέλτα κ. ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος I.P.A. Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Αρχιμανδρίτης Ιεράς Μητροπόλεως Σταυρουπόλεως-Νεαπόλεως κ. ΛΟΥΚΑΤΑΡΗΣ Αθηναγόρας και ο Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. ΛΟΡΤΟΣ Σάββας.
Μήνυμα απέστειλε ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Θεόδωρος.
Ιδιαίτερη τιμή για την Ένωσή μας, αποτέλεσε η συμμετοχή του π. Προέδρου του Ελληνικού Εθνικού τμήματος I.P.A. κ. ΚΟΝΤΑΚΟΥ Χρήστου, στον οποίο αποδόθηκε το λαβαράκι της ομάδας μας.

Την Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Γεν. Γραμματέας κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ο Αναπλ. γεν. Γραμματέας κ. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος, ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Αναπλ. Ταμίας κ. ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διαιτητή του αγώνα κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη και την Γραμματεία του αγώνα κ. ΚΟΥΛΕΛΗ Δήμητρα.