Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 27-12-2014 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι ΙΩΝΙΚΟΥ – I.P.A. Θεσσαλονίκης.

Νικήτρια ήταν η ομάδα της I.P.A. Θεσσαλονίκης με σκορ 65-55
Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε ο πρώην παράγοντας του ΑΕΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΩΝ & ΙΩΝΙΚΟΥ ΙΩΝΙΑΣ κ. ΤΟΦΕΑΣ Ευστράτιος για την προσφορά του στο μπάσκετ Ιωνίας Θεσσαλονίκης. Την βράβευση έκανε ο π. Πρόεδρος του ΙΩΝΙΚΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Χρήστος και ο πρώην παράγοντας του ΙΩΝΙΚΟΥ κ. ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ Αθανάσιος. Επίσης βραβεύτηκε για την σπουδαία προσφορά του στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών από τις ομάδες μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και του ΑΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο π. Πρόεδρος, νυν Μέλος του Δ.Σ. της I.P.A. Θεσσαλονίκης και Γενικός Υπεύθυνος της ομάδας της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, στον οποίο εκτός από την τιμητική πλακέτα του αποδόθηκε και το
μετάλιο τιμής. Η βράβευση έγινε από τον Δήμαρχο Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης κ. Μίμη ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. ΚΑΛΤΣΙΔΗ Παναγιώτη.

Για την ομάδα των Παλαίμαχων ΙΩΝΙΚΟΥ αγωνίστηκαν: ΛΙΟΛΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΪΡΑΜΗΣ, ΜΠΟΖΙΝΗΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΑΚΗΣ, ΧΑΪΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΒΑΠΟΡΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ.
Για την ομάδα της I.P.A. Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν: ΚΑΝΕΛΛΗΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ, ΚΟΥΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ και ΚΟΥΡΕΛΑΣ.