Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας
Την Μ. Τετάρτη 08 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00 στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ γνωστό και ως Παλαί ντε σπορ, συνδιοργανώθηκε από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και τους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές, φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ των ομάδων τους, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Παιδικό Χωρίο SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.
Όλο το βάρος της διοργάνωσης, ανέλαβε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, με την πολύτιμη βοήθεια από την Ένωση Αστυνομικών εν Αποστρατεία Ν. Θεσσαλονίκης.

Από νωρίς το μεσημέρι, τόσο το Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης μαζί με άλλους 50 εθελοντές συναδέλφους και μέλη οικογενειών τους (οι οποίοι έφεραν στο στήθος ειδικό καρτελάκι με το σήμα της IPA και την ένδειξη διοργανωτής), βρίσκονταν στον χώρο προσπαθώντας να καλύψουν όλες τις ανάγκες της εκδήλωσης.
Ώρα 17.00 και οι πρώτοι θεατές κατέφθαναν στον χώρο. Ήταν ένα πούλμαν γεμάτο με συναδέλφους από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τρικάλων και αμέσως κατέφθανε μία άλλη πολυπληθής ομάδα συναδέλφων από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης και την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης.
Η ομάδα συλλογής τροφίμων ήταν έτοιμη και το πρώτο φορτηγό άρχισε να γεμίζει.
ekd1Ώρα 18.00 και στην Κεντρική Είσοδο του Σταδίου γίνεται το αδιαχώρητο. Ο κόσμος καταφθάνει σαν κύματα. Η 10 μελής ομάδα συλλογής τροφίμων έχει συσκευάσει μέχρι στιγμής περίπου 200 χαρτοκιβώτια με τρόφιμα και άλλα είδη και το δεύτερο φορτηγό αποχωρεί γεμάτο, για να προσεγγίσει στο χώρο τρίτο φορτηγό, το οποίο γεμίζει γρήγορα και σε λίγο έρχεται το τέταρτο φορτηγό.
Ώρα 18.45 και το τέταρτο φορτηγό έχει γεμίσει ενώ καταφθάνει κόσμος συνεχώς.
Ο επικεφαλής των μέτρων διαβιβάζει στο κέντρο ότι οι θεατές ήδη ξεπέρασαν τις 3.000 και η ροή συνεχίζεται.

Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του απλού κόσμου. Μία άπορη γυναίκα μου παραδίδει μία νάϋλον τσάντα με τρόφιμα και ένα σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγνώμη καθόσον άπορη δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.
Ώρα 19.10΄ξεκινά η εκδήλωση με σύντομους χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, τον Αρχηγό των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Χρήστο και από τον Παιδαγωγικό Σύμβουλο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ.ΜΠΑΣΔΑΡΗ Γεώργιο.
ekd2Ακολούθως, όλα τα παιδιά από το SOS μπήκαν στο παρκέ και παρέλαβαν τις λαμπάδες τους και τα δώρα τους, από τους παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων. Την αρχή έκανε ο Νίκος Γκάλης.
Ώρα 19.25΄ με κατάμεστη την Σάλα “Nick Galis Hall” ο αγώνας ξεκινά. Το τζάμπολ κάνει ο Νίκος ΓΚΑΛΗΣ. Το πρώτο ημίχρονο είναι αμφίροπο, αλλά στο Β΄ημίχρονο οι Έλληνες Βετεράνοι με την καθοδήγηση του Γιάννη Ιωαννίδη φθάνουν στην νίκη με 87-64.
Στον πάγκο της ομάδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης έκατσε ο προπονητής μπάσκετ Βαγγέλης ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ με την ιδιότητα ως ΓΚΕΣΤ τεχνικός Διευθυντής.

Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν οι ακόλουθες βραβεύσεις:
Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αρχηγό της ομάδας των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Χρήστο.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον
προπονητή της ομάδας των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών κ. Γιάννη ΙΩΑΝΝΙΔΗ.
Ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Νίκο ΓΚΑΛΗ.
Ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Νίκος ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Λευτέρη ΚΑΚΙΟΥΣΗ.
Ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Μπάνε ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ.
Ο Αντιπρόεδρος τηξς Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Ιάκωβος ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας μας κ. Μάκη ΚΑΝΕΛΛΗ.
Στην συνέχεια εκ μέρους των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος ο κ. Γεώργιος ΜΠΑΣΔΑΡΗΣ απένειμε τιμιτική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Θεσσαλονίκης κ.Γεώργιο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
Ακολούθως ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου κ. Άκης ΔΡΕΠΑΝΙΔΗΣ απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Την εκδήλωση τίμησαν πάρα πολλοί επίσημοι μεταξύ των οποίων διακρίναμε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Βούλα ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κων/νο ΓΙΟΥΤΙΚΑ, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοφάνη ΠΑΠΠΑ, τον π. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη ΨΩΜΙΑΔΗ, τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρο Δήμων και Κοινοτήτων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ, τον Βουλευτή κ. Σάββα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, τον Βουλευτή κ. Κων/νο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ, τον Βουλευτή κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ, την Βουλευτή κ. Χριστίνα ΤΑΧΙΑΟΥ, τον εκπρόσωπο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, τον εκπρόσωπο της Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, τον εκπρόσωπο του Διοικητή Γ΄Σώματος Στρατού, την Πρόεδρο Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης για τα Παιδικά Χωριά SOS κ. Ελπίδα ΠΑΝΕΡΑ, τον εκπρόσωπο του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗ και σύσσωμη την Αστυνομική ηγεσία του Νομού Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Γενικό Επιθεωρητή Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΣΟΦΙΟ ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βασίλειο ΜΩΫΣΙΔΗ, τον Βοηθό Γενικού Αστυνομικού Δ/ντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο ΤΥΡΙΑΚΙΔΗ και τους Δ/ντές: Ασφάλειας-Αστυνομίας-Άμεσης Δράσης-Τροχαίας-Αστυν. Επιχειρήσεων-Αλλοδαπών-Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης-ΥΕΕΒΕ-ΥΤΕΒΕ και Εσωτερικών Υποθέσεων.

Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί, η παρουσία του Προέδρου Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης κ. Σάββα ΛΟΡΤΟΥ, ο Υπεύθυνος Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κ. Νίκος ΚΕΡΑΜΕΑΣ, το Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος κ. Ανδρέας ΠΕΡΡΩΣΤΗΣ, ο Δ/ντής του Μουσείου Μπάσκετ ΧΑΝΘ κ. Γιωργής ΜΠΟΥΣΒΑΡΟΣ, ο Διοικητής του Αλεξάνδρειου Μελάθρου κ. Κώστας ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Λευτέρης ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ο οποίος αγωνίσθηκε με τους Βετεράνους, ο Προπονητής της ΚΑΕ Τρικάλων κ. Κώστας ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ, η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 κ. Φανή ΧΑΛΚΙΑ.
Ακόμη παρόντες ήταν: Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικων Ξάνθης κ. Χρήστος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Ξάνθης κ. Φάνης ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας κ. Μενέλαος ΧΑΨΑΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής και Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ κ. Βασίλειος ΠΑΠΠΑΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικκών Ορεστιάδας και Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Τμήματος ΔΕΑ κ. Κων/νος ΛΥΤΡΑΣ, το Μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ κ. Παντελής ΧΡΑΠΑΣ, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Δράμας κ. Παύλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Σερρών κ. Στέργιος ΣΤΑΝΓΚΟΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας κ. Γεώργιος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τρικάλων κ. Κώστας ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Καρδίτσας κ. Γεώργιος ΖΑΡΧΑΝΗΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αρκαδίας κ. Σωτήριος ΚΑΣΙΜΟΣ, Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Καβάλας κ. Θέμις ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ με σύσσωμο το Δ.Σ.,  Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος ΣΑΚΟΝΙΔΗΣ με σύσσωμο το Δ.Σ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κυριάκος ΤΥΦΕΚΕΣ, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ και Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Σωματείων Πολιτικών Υπαλλήλων, Αξιωματικών, Αστυνομικών Υπαλλήλων και των Συνδικαλιστικών Παρατάξεων ΣΚΑΥ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΑΣΠΙΔΑ-ΑΣΠΑ και ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, καθώς και από την Αθλητική Ένωση Παράρτημα Β. Ελλάδος.

Κατά την διάρκεια των ταϊμ άουτ και του ημιχρόνου, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος κ. Βένης Γεώργιος, ανακοίνωσε όλους τους παρευρισκόμενους επισήμους στην εκδήλωση, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο κ. Νίκος ΓΚΑΛΗΣ δεν προλάβαινε να φωτογραφίζεται με τα παιδιά που ήρθαν στην εκδήλωση και να δίνει αυτόγραφα.
Στο τέλος του αγώνα όλοι είχαν την ευκαιρία να βγουν μια φωτογραφία με τους αγαπημένους τους μπασκετμπολίστες.
Η ατμόσφαιρα σίγουρα ήταν ζηλευτή όχι μόνο για τις ομάδες μπάσκετ, αλλά και για όλα τα αθλήματα.
Ήταν μια εκδήλωση πρωτοφανής, που όμοιά της δεν είχε υπάρξει στο παρελθόν στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας. Όλοι είχαν μόνο λόγια ικανοποίησης, αγάπης και θαυμασμού.
Την εκδήλωση κάλυψαν όλα τα ΜΜΕ με τα πιο ευνοϊκά σχόλια για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών. Ρεπορτάζ στα μεγάλα κανάλια ΝΕΤ-ΑΝΤΕΝΑ-ΣΚΑΙ-ΑΛΦΑ,MEGA, ενώ εκτεταμένα ρεπορτάζ και βίντεο προβλήθηκαν στα Τοπικά Κανάλια, μεγάλες αναφορές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε όλο τον αθλητικό τύπο με πρωτοσέλιδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: Προπονητής: Γιάννης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
Έπαιξαν οι: ΛΙΑΔΕΛΗΣ – ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ – ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ – ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ – ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ – ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ – ΛΑΠΠΑΣ – ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ – ΡΕΝΤΖΙΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΖΑΚΟΣ – ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (I.P.A.): Προπονητής: Μάκης ΚΑΝΕΛΛΗΣ.
Έπαιξαν οι: ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΔΗΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ – ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ – ΤΟΥΒΕΝΤΣΙΔΗΣ – ΚΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ – ΤΣΑΒΛΙΔΗΣ – ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ – ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ – ΤΣΙΑΤΣΟΣ – ΤΟΥΡΟΥΤΟΥΤΟΥΔΗΣ – ΒΕΡΡΑΣ – ΖΑΧΑΡΙΟΓΛΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΚΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΧΥΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΟΣ – ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ – ΚΟΥΡΕΛΑΣ.
ΔΙΑΤΗΤΕΣ: ΚΑΡΑΚΟΝΤΙΝΟΣ ΣΤ. – ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΧΡ. – ΜΟΣΧΟΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜ. και οι Βετεράνοι: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΚΟΥΛΕΛΗ Δήμητρα και ΚΟΥΛΙΑΣ Γεώργιος. ΑΝΤ/ΠΟΣ ο ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ Γεώργιος
Παρουσιαστής της εκδήλωσης: Ο Δημοσιογράφος και παραγωγός κ. Γεώργιος ΒΕΝΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1) Site: NorthBasket.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
1) TV 100
2) FM 100
3) Site: www.ipathessaloniki.gr
4) Site: www.apostratoithessalonikis.gr
5) Site: www.dinamianagennisis.gr
6) Site: www.samos2000goal.blogspot.com
7) Site:  www.agelioforos.gr
8) Ράδιο Θεσσαλονίκη
9) Ράδιο Ιωνία Plus 89,4 Σάμος “Πρωϊνές διαδρομές” με τον Γιώργο Αβραμίδη
10) Site: aigaio.blogspot.gr
11) Ράδιο 2000 FM 99,8 Σάμος  με το δημοσιογράφο Γάννη Νέγρη

ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ
1)  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2)  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3)  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ KAI ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
4)  ΕΝΩΣΗ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
5)  ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
6)  ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
7)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
8)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΞΑΝΘΗΣ
9)  ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
10)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΣΑΜΟΥ
11)  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” ΤΗΣ Ε.Α.Υ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
12)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Αντιπεριφ. Αγρ. Οικονομίας ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ Ιωάννης
13)  ΛΕΣΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
14)  ΚΕΘΕΑ (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ & ΙΘΑΚΗ)
15)  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΣΚΑΥ” ΤΗΣ Ε.Α.Υ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
16)  OM.A.K. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ
17)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
18)  ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
19)  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” ΤΗΣ Ε.Α.Υ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
20)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ HELEXPO
21)  ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
22)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – EΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
23)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
24)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
25)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
26)  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
27)  ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
28)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ
29)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΣΕΡΡΩΝ
30)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
31)  KAE ΑΡΗΣ
32)  ΚΑΕ ΠΑΟΚ
33)  ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΑΝΘ
34)  ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
35)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΑΘΗΝΩΝ
36)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ
37)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
38)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ
39)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΙΟΥ
40)  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ
41)  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΑΜΟΥ “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ”
42)  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΑΜΟΥ “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ”
43)  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΑΜΟΥ “Η ΕΓΝΑΤΙΑ”
44)  KTΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
45)  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΑΧΑΪΑΣ
46)  ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

YΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
1) ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ”Aegean Shipping Agency”- ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗ
2) WIND Hellas κινητή τηλεφωνία.
3) Φρ.Ξένων Γλωσσών Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ Facebook:El Athanasiadou-Νυμφαίου 39 Εύοσμος Θεσ/νίκης
4) Clio’s Little Rocking Steps ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 26 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
5) STAR ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ – ΗΛΙΑΔΗΣ Γεώργιος Δημητρίου Γούναρη 63 Θεσσαλονίκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
1) ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (MΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
2) Α.Ο.Μ. ΠΥΛΑΙΑΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
3) Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
4) ΑΡΙΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
5) Α.Ο.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
6) Π.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
7) ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
8) Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
9) ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)
10) Α.Σ. ΠΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ)

ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1) 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ
2) 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ
3) 12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ
4) 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ
5) 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΒΑΤΩΝ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
1)  HOTEL PORTO PALACE – 26ης Οκτωβρίου 65 Θεσσαλονίκη
2)  Tυπογραφείο ΚΟΤΣΑΡΙΔΗ Δημητρίου – Παπαναστασίου 8 Ν.Κορδελιό Θεσ/νίκης

ΧΟΡΗΓΟΙ
1)  HOTEL PARK – Ίωνος Δραγούμη 81 Θεσσαλονίκη
2)  Κατάστημα WIND Θέρμης – Ταβάκη 6 Θέρμη Θεσσαλονίκης
3)  Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ – Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδος Θεσσαλονίκη
4)  Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε (Αφοι ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΗ) – Εγνατίας 19 Θεσσαλονίκη
5)  Καφετέρια IL POSTO – Πλατεία Ευόσμου Θεσσαλονίκης
6)  Άνθη Φυτά ΣΤΑΝΓΚΟΣ – Π.Μελά & Π.Π.Γερμανού Θεσσαλονίκη
7)  Ζαχαροπλαστείο ΒΑΣΙΛΗΣ – Νικόπολη Θεσσαλονίκης
8)  Τουριστικό γραφείο GOLDEN FLEECE -Αριστοτέλους 26 Θεσσαλονίκη
9)  Καταστήματα SEVEN SPOTS – Θεσσαλονίκη
10)  Εταιρεία FAMA FOOD SERVICE E.Π.Ε. – ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ Θεσσαλονίκης
11)  Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος
12)  ΗΟTEL NIKOPOLIS Ασκληπειού 16-18 Πυλαία Θεσσαλονίκης
13)  Εστιατόριο ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ – Καραολή Δημητρίου 13-15 Εύοσμος Θεσσαλονίκης
14)  HOTEL ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ – Μ. Αλεξάνδρου 2 Θεσσαλονίκη
15)  SUPER MARKET LINDL Θεσσαλονίκης
16)  Ψαροταβέρνα CHRISTOFER – Μεγ.Αλέξανδρου 2 Θεσσαλονίκη
17)  FINEZZA ABEE  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ
18)  GOLDEN BRANDS Εμπορία ποτών και υπηρεσίες logistics – ΤΟΓΚΑΛΙΔΗΣ Αντώνιος
19)  WATERLAND -Tαγαράδες Θεσσαλονίκης
20)  ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ & ΣΙΑ ΟΕ Βιοτεχνία Υποδημάτων – Δάφνης 12 Θεσσαλονίκη
21)  Grand Hotel Palace – Μοναστηρίου 305 Θεσσαλονίκη

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΔΕΘ-ΗΕLEXPO, στην Υπεύθυνη Γραφείων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Έλσα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στον παρουσιαστή της εκδήλωσης Δημοσιογράφο κ. Γεώργιο ΒΕΝΗ και σε όλους όσους συνέβαλαν για την σπουδαία αυτή εκδήλωση. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που ήρθαν από άλλους νομούς (Τρίκαλα – Δράμα – Καρδίτσα – Αρκαδία – Ξάνθη – Καβάλα – Σέρρες – Ιωάννινα – Ορεστιάδα – Ημαθία – Χαλκιδική – Φθιώτιδα κλπ) και τις Τοπικές Διοικήσεις IPA που έστειλαν τρόφιμα (Σάμου – Μεσσηνίας – Ηρακλείου – Χίου – Αχαϊας κλπ), καθώς και το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που συμμετείχε με 4 εκπροσώπους του (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ-ΛΥΤΡΑΣ-ΧΡΑΠΑΣ-ΠΑΠΑΣ).