(Από αριστερά: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος – ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος)
Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή περίπου τετρακοσίων (400) μελών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, της Ένωσής μας, την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου PORTO PALACE στην Θεσσαλονίκη.

Στην Γενική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης, όπως συμβαίνει τα τελευταία έξι (6) χρόνια, τίμησαν με την παρουσία τους,
ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΜΩΫΣΙΔΗΣ Βασίλειος, ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας I.P.A. κ. ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, το Μέλος του Δ.Σ. Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΧΡΑΠΑΣ Παντελής, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. ΣΑΚΟΝΙΔΗΣ Γεώργιος o οποίος συνοδευόταν από τους: Γενικό Γραμματέα  κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Στέργιο, Υπεύθυνο Δημ.Σχέσεων κ. ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ Στέφανο, Ταμία κ. ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ Βασίλειο, Δημοσίων Σχέσεων κ. ΠΟΥΛΑΔΑΚΗ Δημήτριο. Επίσης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Τρικάλων κ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος με τον Αντιπρόεδρο κ. ΔΕΤΣΑΡΙΔΗ Δημήτριο, ο Ειδικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, ο Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ κ. ΔΡΟΣΟΣ Στέργιος,  η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ” κ. ΚΥΛΑΦΗ Αγγελική και ο νομικός σύμβουλος των δύο Ενώσεων Δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης.
Ώρα 18.00 και στην κατάμεστη αίθουσα του PORTO PALACE δεν έπεφτε καρφίτσα. Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή του Προεδρείου. Το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης ΟΜΟΦΩΝΑ εξέλεξε ως Πρόεδρο τον κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, Γραμματέα τον κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο και Αντιπρόεδρο τον κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο.

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, καλοσώρισε τους προσκεκλημένους και τα μέλη και έδωσε τον λόγο στους δύο Προέδρους των Ενώσεων να απευθύνουν χαιρετισμό και μια σύντομη πρώτη τοποθέτηση.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε για έναν χαιρετισμό στον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. ΜΩΫΣΙΔΗ Βασίλειο. Ο κ. Γενικός εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια για το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι δύο Ενώσεις, ευχαρίστησε για την ένθερμη υποστήριξη του έργου των εν ενεργεία συναδέλφων και την συμμετοχή σε εκδήλωση για τα ορφανά παιδιά των συναδέλφων που είχε διοργανώσει πρόσφατα η Γενική Αστυνομική Δ/νση Θεσσαλονίκης, αλλά και για την αναπανάληπτη στα χρονικά της Ελληνικής Αστυνομίας εκδήλωση που διοργανώθηκε την περασμένη άνοιξη με τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας IPA Θεσσαλονίκης με τους Έλληνες Βετεράνους στο Παλαί ντε σπόρ, όπου συγκεντρώθηκαν μεγάλος όγκος τροφίμων για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Τέλος δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά μας, όταν και όπου ζητηθεί.
Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ενημέρωσε το Σώμα της Γενικής συνέλευσης και τους προσκεκλημένους, για την σπουδαία προσφορά του Παγκόσμιου Γενικού Γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου, στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, στο Ελληνικό Τμήμα, αλλά και την αμέριστη υποστήριξη των δράσεων της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης, η οποία υποστήριξη ήταν συνεχής και εδραίωσε την νομική, φορολογική και ασφαλιστική οντότητα της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης.

Η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση απένειμε τιμητική πλακέτα στον Παγκόσμιο Γενικό Γραμματέα κ. ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ο οποίος της παρέλαβε από τον Πρόεδρο της I.P.A. Θεσσαλονίκης συγκινημένος και στην συνέχεια έλαβε τον λόγο, αναφερόμενος τόσο στις Διεθνείς Δράσεις της I.P.A. αλλά και του Ελληνικού Τμήματος, καταχειροκροτούμενος από σύσσωμο το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
Ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας κ. ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος παραλαμβάνει αναμνηστικό δώρο από τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο και στην συνέχεια Ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας της I.P.A. επέδωσε στους δύο προέδρους των Ενώσεων, από ένα λαβαράκι του Παγκοσμίου Τμήματος I.P.A.

Το Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΧΡΑΠΑΣ Παντελής απευθύνει χαιρετισμό και παραλαμβάνει από τον Πρόεδρο Ελεγκτικής Επιτροπής της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο αναμνηστικό δώρο.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. ΣΑΚΟΝΙΔΗΣ Γεώργιος, απευθύνει χαιρετισμό και παραλαμβάνει από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ Δημήτριο αναμνηστικό δώρο.

Ο Πρόεδρος της I.P.A. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος, ενώ απευθύνει χαιρετισμό και στην συνέχεια παραλαμβάνει από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δημήτριο αναμνηστικό δώρο.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Τρικάλων απευθύνει χαιρετισμό και στην συνέχεια παραλαμβάνει αναμνηστικό δώρο από τον Γενικό Γραμματέα της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ιωάννη.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος απευθύνει χαιρετισμό και στην συνέχεια παραλαμβάνει αναμνηστικό δώρο από τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης απευθύνει χαιρετισμό και στην συνέχεια παραλαμβάνει αναμνηστικό δώρο από τον Ταμία της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης κ. ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ Παναγιώτη.

Ο Ειδικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος απευθύνει χαιρετισμό και στην συνέχεια παραλαμβάνει αναμνηστικό δώρο από τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ” κ. ΚΥΛΑΦΗ Αγγελική, ενώ απευθύνει χαιρετισμό και στην συνέχεια παραλαμβάνει από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δημήτριο αναμνηστικό δώρο.

O νομικός σύμβουλος των δύο Ενώσεων Δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης απευθύνει χαιρετισμό και δεξιά ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Ξάνθης κ. ΔΑΤΣΕΡΙΔΗΣ Δημήτριος.

Από αριστερά: ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος Πρόεδρος IPA Τρικάλων – ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας I.P.A. – ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος Πρόεδρος IPA Σάμου – ΜΩΫΣΙΔΗΣ Βασίλειος Υποστράτηγος Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ Στέφανος – ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ Δημήτριος – ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ Βασίλειος και ΣΑΒΒΙΔΗΣ Στέργιος

Στην διάρκεια της Συνέλευσης, τον λόγο έλαβαν και τοποθετήθηκαν πολλοί συνάδελφοι, ενώ όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ.

Ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας I.P.A. μας έστειλε την επιστολή που επισυνάπτεται