Αρ. Πρωτ. : 05 / 2016     Καλαμπάκα 5 Φεβρουαρίου 2016
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η ΣΗ
1.- Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων, αποφάσισε ομόφωνα την διοργάνωση, την 1η Μαρτίου 2016, ημέρα Τρίτη, φιλικό τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων-ειδών καθαριότητας-ειδών υγείας & υγιεινής, από όσους επιθυμούν, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, εν όψει των εορτών της Αποκριάς, στο οποίο τουρνουά θα συμμετέχουν έξι (6) ομάδες, από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρ. Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων.
2.- Η ανωτέρω εκδήλωσή μας τελεί, υπό την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και του ΡΑΔΙΟ «ΖΥΓΟΣ».
3.- Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, συναδέλφους- φίλους- κοινωνικούς φορείς- επιχειρηματίες και απλούς πολίτες, τόσο της Πόλης μας όσο και Πανελληνίως, να συμβάλλουν ο καθένας, στο μέτρο του δυνατού, σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ώστε συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.
4.- Για το πρόγραμμα αγώνων και λοιπές λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις μας.
5.- Παρακαλούμε όπως, τόσο το Εθνικό μας Τμήμα, όσο και οι Τοπικές Διοικήσεις σας, που απευθύνεται η παρούσα πρόσκληση, συνδράμετε την προσπάθειά μας αυτή, με τρόφιμα-είδη καθαριότητας-είδη υγείας & υγιεινής ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
6.- Σχετικές πληροφορίες της εκδήλωσης- υποστηρικτές, θα αναρτώνται στην σελίδα μας στο facebook (IpaTrikala), όπου έχει δημιουργηθεί εκδήλωση για τον ανωτέρω φιλανθρωπικό σκοπό.
7.- Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!!!    ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
« ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ- ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ »
SERVO   PER   AMIKECO   ( Υπηρετώ δια της φιλίας )

Ο Πρόεδρος
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος
Τηλ : 6978096333

O Γενικός   Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας
Τηλ : 6974455421