Στην σημερινή εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στο κεντρικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ., τιμήθηκε η Τ.Δ. ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, για την συμβολή της διοίκησης και της ομάδας μας, στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Το τιμητικό αναμνηστικό, λόγω κωλύματος του Προέδρου της I.P.A Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλείου, παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα του Σ.Ε.Π.Κ. coach κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Παρασκευά, ο Αντιπρόεδρος της Τ.Δ. IPA Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Γενικός Αρχηγός της ομάδας μπάσκετ ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος.

Αμέσως μετά ο κ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ δήλωσε:
Ήταν ιδιαίτερη στιγμή για μένα στην  σημερινή εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ελλάδας, στο κεντρικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ., να τιμηθεί στο πρόσωπό μου η Τ.Δ. ΙΡΑ Θεσσαλονίκης ο coach Μάκης ΚΑΝΕΛΛΗΣ και οι παίχτες της ομάδας μπάσκετ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν Θεσσαλονίκης, για την συμβολή της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης και της ομάδας μας, στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Το τιμητικό αναμνηστικό παρέλαβα από τον Γενικό Γραμματέας του Σ.Ε.Π.Κ. c. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Παρασκευά.
Τέλος, ως Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους ανθρώπους του Σ.Ε.Π.Κ., τον Πρόεδρο Coach Παναγιώτη Γιαννάκη, τον Αντιπρόεδρο  Coach Σούλη Μαρκόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα  Coach Παρασκευά Μουρατίδη & τον “δάσκαλο της προπονητικής” Coach Θόδωρο Ροδόπουλο, για την τεράστια τιμητική διάκριση που μας έγινε!