Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σ΄αυτόν τον πλανήτη! Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων, αδειάστε όλα τα μουσεία σας απ΄όλο τον κόσμο και γκρεμίστε κάθε τι ελληνικό από όλον τον κόσμο… Έπειτα σβήστε την ελληνική γλώσσα από παντού: Από την ιατρική σας και τη φαρμακευτική σας. Από τα μαθηματικά σας (άλγεβρα, γεωμετρία), από τη φυσική και τη χημεία σας, από την αστρονομία και την πολιτική σας….από την καθημερινότητά σας!

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο – οκτάγωνο, την ευθεία – καμπύλη, σβήστε τη γεωμετρία από τα κτίριά σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε τη δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε τη βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει έστω και μία λέξη ελληνική), σβήστε από την καθημερινότητά σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα Ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού, που κι αυτό βγαίνει από τα ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μη έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας. Αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμιά σας, αλλάξτε τον τρόπο της γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε….

Θα πείτε «δεν γίνεται». Σωστά, δεν γίνεται, γιατί μετά δε θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σ΄αυτόν τον πλανήτη…Η πρόκληση πάντως ισχύει: Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη γη θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

Υ.Γ :   Σίγουρα πέρασε από το μυαλό σας πως τα παραπάνω τα ξεστόμισε κάποιος  Έλληνας πατριώτης ή εθνικιστής, ή φιλόπατρις διανοούμενος. Πέσατε έξω.

Ό,τι μόλις διαβάσατε είναι λόγια του Γάλου λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζαν….

Ηλίας Κ. Μάρκου

Προηγούμενο άρθροΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ανέστης
Επόμενο άρθροΤου Ηλία Κ. Μάρκου Υποστρατήγου ε.α. ΕΛ.ΑΣ. – Αλυσοδεμένα όνειρα