ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Έδεσσα 28 Απριλίου 2018        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Δραστηριότητες Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Ανταπόκριση στο αίτημα του μικρού Κωνσταντίνου από την Αραβησσό Δήμου Πέλλας, που πάσχει από απειλητική ασθένεια, για παροχή βοήθειας, ώστε εκπληρωθεί επιθυμία του ».
– Μετά από σχετικό αίτημα του μικρού Κωνσταντίνου από την Αραβησσό του Δήμου Πέλλας, ο οποίος πάσχει από απειλητική ασθένεια, που υποβλήθηκε μέσω του «ΜΑΚΕ Α WISH» [ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ]-ΕΛΛΑΔΟΣ προς τη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας και τους Συλλόγους των Αστυνομικών, εκφράζοντας την επιθυμία του να συναντηθεί με αστυνομικούς για να του παραδώσουν οι ίδιοι το δώρο των γενεθλίων του [ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκινητάκι αστυνομικού τύπου τζηπ],μιας και όπως ανέφερε συμπαθεί την αστυνομία και θα ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει και ο ίδιος αστυνομικός, η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.], ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα του μικρού μας φίλου και συμμετείχε από κοινού με τη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε γι’ αυτό, το Σάββατο 28-4-2018. Μάλιστα, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας προμηθευθήκαμε και δωρίσαμε στο μικρό Κωνσταντίνο αντίγραφο αστυνομικής στολής , την οποία φόρεσε κατά τη συνάντηση του με τους Αστυνομικούς, βοηθώντας έτσι να εκπληρωθεί η επιθυμία του με τον καλύτερο τρόπο. Όπως δήλωσαν οι γονείς του, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση : «ένα όνειρο του μικρού Κωνσταντίνου έγινε πραγματικότητα».
-Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONALPOLICEASSOCIATION – I.P.A.],ευχαριστεί θερμά για το ράψιμο και την προμήθεια της στολής αστυνομικού για τον μικρό Κωνσταντίνο την Βιοτεχνία “SANDRA” – Ι. Δραγούμη 17-Θεσσαλονίκη και ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη αυτής κ. ΣΤΡΑΚΑ Δημήτριο.-
SERVO PER AMIKECO       [Υπηρετώ δια της Φιλίας]
                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                     Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                        Ειρήνη ΣΕΛΚΟΥ
Προηγούμενο άρθροΣτην Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων το Wi-Fi των λεωφορείων της Δ.Α.Ε.Θ.
Επόμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας