Ο Σύνδεσμος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Σάμου ανήμερα της εορτής της Αγίας Ειρήνης Λειτούργησε τον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στο Άνω Βαθύ της Σάμου.
Ο Σύνδεσμος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Σάμου την 5η Μαΐου 2018 ανήμερα της εορτής της Αγίας Ειρήνης άνοιξε και Λειτούργησε τον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στο Άνω Βαθύ της Σάμου με τους ιερείς πατέρα βασίλειο Γιαμαίο και πατέρα  Ευτύχιο Λάνδρου, ενώ Έψαλλε ο Γεώργιος Αγγελινάρας πρωτοψάλτης και Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου! όπου παρευρέθηκαν ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ και εν ενεργεία Αστυνομικοί! καθώς και πλήθος κόσμου στην Θεία Λειτουργία της Εορτάζουσας Αγίας Ειρήνης Προστάτιδα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής όπου τελέστηκε Δοξολογία και Αρτοκλασία. Στη συνέχεια μοιράστηκε η πατροπαράδοτη γιορτή προσφορά του Συνδέσμου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Σάμου.
Την παραμονή 4 Μαΐου τελέστηκε Εσπερινός.
Στην Λειτουργία για την εορτή της Αγίας Ειρήνης παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου Μαΐστρέλης Δημήτριος, ο Διοικητής του Α.Τ Καρλοβασίου Βούβουνας Ανδρέας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Πύραρχος Ραγκαβάς Δημοσθένης, ο πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου και ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ΔΕΑ Αβραμίδης Γεώργιος, η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου Μαυρίδου Μαρία, οι Υποστράτηγοι ε.ε Μανωλιάδης Δημήτριος και Πατσίδης Κυριάκος, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ Ανδρεάδη Άννη, το Διοικητικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Σωματείον Σακερλής Γεωργιος, ο φίλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ γεωπόνος και ιδιοκτήτης θερμοκηπίων ορχιδέας Αμυρσώνης Γιακουμής και φίλοι της Αστυνομίας γενικότερα.
Προηγούμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΜε την παρουσία του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα τιμήθηκαν οι (37) πεσόντες Ξανθιώτες άνδρες της τ. Χωρ/κης