2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα I.P.A. για την ομάδα μπάσκετ της I.P.A. Θεσσαλονίκης
Με ενδεκαμελή αποστολή, η ομάδα μπάσκετ της I.P.A. Θεσσαλονίκης, συμμετείχε στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα I.P.A. GAMES, που διεξήχθη το χρονικό διάστημα από 14 έως 18 Μαϊου 2018 στην Λισσαβώνα Πορτογαλίας.
Δυστυχώς, οι οικοδεσπότες Πορτογάλλοι, επιφύλαξαν άσχημη υποδοχή στην ομάδα μας και την τοποθέτησαν για διαμονή σε ένα ευτελές και βρώμικο πανδοχείο.
Με μέριμνα του Προέδρου της I.P.A. Θεσσαλονίκης, η αποστολή την ίδια ημέρα εγκαταστάθηκε σε αξιοπρεπές ξενοδοχείο.
Οι Πορτογάλοι φίλοι μας, είχαν όμως άλλη μια έκπληξη. Τοποθέτησαν την δική τους ομάδα μπάσκετ απευθείας στον τελικό χωρίς να δώσει ούτε έναν αγώνα.
Η παρέμβαση όμως της Προέδρου Κοινωνικών Θεμάτων του Παγκοσμίου Τμήματος I.P.A. κ.GAL SHARONήταν άμεση και ακύρωσε την συμμετοχή της Πορτογαλίας, ενώ εξέφρασε την λύπη της και για την άσχημη υποδοχή της ομάδας μας.
Την πρώτη θέση κατέλαβε η Λιθουανία, δεύτερη η Ελλάδα και Τρίτη η Ισπανία.
Η Ελληνική αποστολή αποτελείτο από τον Πρόεδρο της IPAΘεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ Χριστοδουλή, τον προπονητή κ. ΚΑΝΝΕΛΗ Διαμαντή και τους καλαθοσφαιριστές: ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗ Κων/νο, ΒΕΡΡΑ Στέφανο, ΚΟΥΡΕΛΑ Αθανάσιο, ΧΥΤΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ Ανέστη, ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΗ Ιωάννη, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΔΗ Ιωάννη, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σωτήριο, ΤΣΙΑΤΣΟ Σωτήριο.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους.