ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ
Χανιά 22 Μαϊου 2018     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Συμμετοχή της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ στο παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 των κυβερνητικών υπηρεσιών στη Μαγιόρκα Ισπανίας!! Ευχαριστήριο στους Χορηγούς της ομάδας μας!!
Υπέροχες στιγμές βίωσε στην Palma Mallorca, και Santa Posna, η αποστολή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χανίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Μαγιόρκα Ισπανίας, το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ που έφθασε στα προημιτελικά του θεσμού !!
Η παρουσία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, εκπροσώπησε για μια ακόμα φορά επάξια την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, αφού τερμάτισε στις 16   καλύτερες ομάδες στην κατηγορία της, ανάμεσα σε 32 πολύ καλές ομάδες!!
Ως επικεφαλής της αποστολής και πρόεδρος της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της αποστολής και τους αθλητές της ομάδας μας, που με την αυταπάρνηση τους και το ήθος τους, τίμησαν το Servo PerAmikeco, αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και την λέξη φιλία σε υπερθετικό βαθμό.!!
Τέλος το ΔΣ της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας μας  Silk Oil , την εταιρεία “ΤΕΡΖΗΣ Α.Ε.” και το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” για την αμέριστη συμπαράσταση τους!!
Μετά από το επιτυχημένο τουρνουά στην Μαγιόρκα Ισπανίας το ταξίδι της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, συνεχίστηκε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την πανέμορφη πόλη της Μαδρίτης!
Καταπληκτική εμπειρία για όλους μας, υπέροχες εικόνες και στιγμές της ομάδας μας που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στην μνήμη μας.
Ο υπογράφων πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ για να εκφράσει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του, αναφέρει ένα προς ένα τα ονοματεπώνυμα των μελών της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ , που εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας, το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ αλλά και την Τοπική Διοίκηση της ΙΡΑ Χανίων ειδικότερα!!
ΒΑΙΔΑΚΗΣ Ιωάννης, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Κυριάκος, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Νικόλαος, ΛΕΝΤΑΡΑΚΗΣ Ελευθέριος, ΛΙΑΠΙΚΟΣ Νικόλαος, ΜΑΡΚΟΥ Χρήστος, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Κλεάνθης, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ιωάννης, ΣΤΕΦΆΝΟΥ Γρηγόριος.
Καλό καλοκαίρι
 “Servo per Amikeco” «Υπηρετώ δια της φιλίας»
             Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                       Η Γ. Γραμματέας
Ιωάννης Περράκης              Ελένη Παπαθανασίου
Προηγούμενο άρθροΤέλος η προσφορά σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Σάμου