ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ
Χανιά 25 Μαΐου 2018   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1.- Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη στην πόλη των Χανίων από την 11 έως την 18 Μαίου 2018 , του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης ZEELAND του Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α. Ολλανδίας Mr. Peter VERDAASDONK.
2.-Η συνάντηση έγινε το πρωί της 16-05-2018 στα γραφεία της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ ερχόμενοι από το ξενοδοχείο «PALADION” στο οποίο διέμειναν και το οποίο μετά από ενέργειες της Τοπικής Διοίκησης Χανίων αναγνωρίσθηκε από το Παγκόσμιο Τμήμα ως ‘Otheraccommodation” για ξενώνες της Ι.Ρ.Α.
3.- Μέσα σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των Πόλεων Χανίων- Zeeland, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.
Ο αγαπητός συνάδελφος που συνοδευόταν από την σύζυγο του Ιneke, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα την ιστορία της, την Νήσο Κρήτη και ιδιαίτερα την πόλη των Χανίων όπου και διέμειναν.
4.-  Το βράδυ της ίδιας ημέρας από τον υπογράφοντα πρόεδρο τους προσφέρθηκε κέρασμα σε καφέ-εστιατόριο στην τουριστική πόλη του Πλατανιά Χανίων , όπου παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ κ. Μουστάκας Κλεάνθης.
Μεγάλη τιμή για τον Πρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης ήταν η πρόσκληση που δέχθηκε από τον φίλο Peter, να φιλοξενηθεί στην οικεία του στο Zeeland, αλλά και στο Amsterdam σε ξενώνα της Ι.Ρ.Α.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
SERVO PER AMIKECO     «Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                       Η Γενική Γραμματέας
Περράκης Ιωάννης              Ελένη Παπαθανασίου