ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΣΕΡΡΩΝ
Σέρρες,   14/06/2018
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Σερρών (Ι.Ρ.Α.) την Κυριακή 10-06-2018 και ώρα 11:00, διοργάνωσε στους ξενώνες του Δήμου Σερρών, πρώην κατασκηνώσεις Χρυσοπηγής, την Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τα μέλη της καθώς για τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Στην εκδήλωση το μουσικό τμήμα Ι.Ρ.Α. Σερρών παρουσίασε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα το οποίο είναι αφιερωμένο στην απελευθέρωση των Σερρών και την Μακεδονία .
Η εκδήλωση περιλάμβανε γεύμα και πολύ χορό με την συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Επίσης για τους μικρούς και μεγάλους υπήρχαν αθλοπαιδιές. Περισσότεροι από 350 μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν δοκιμασίες Survivor.
Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Πέτρος και την Δ.Α. Σερρών εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος.
Επίσης, στην εκδήλωση δυναμικό παρών έδωσε η Τ.Δ.  Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, με 20 μέλη αντιπροσωπεία, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γ. Γραμματέας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος, ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Θεσσαλονίκης κ. ΓΟΥΛΑΣ Χρήστος και ο Διευθυντής των καταστημάτων τηλεφωνίας και ενέργειας «Δίκτυο» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σερρών για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου, τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Ν. Σερρών για την εθελοντική προσφορά τους καθώς και το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών διασωστών και Ναυαγοσωστών Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η Τοπική Διοίκηση Σερρών ευχαριστεί απο καρδιάς όλους τους συναδελφους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τους εύχεται, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!
Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΑΓΚΟΣ  Στέργιος             ΚΑΠΗΣ Θεοφάνης
Προηγούμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων
Επόμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Πέλλας