ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ
Χανιά 14-06-2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αξιότιμε Πρόεδρε της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, αγαπητέ φίλε Γιώργο ΖΑΡΧΑΝΗ.
Αξιότιμε Πρόεδρε της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. ΣΑΜΟΥ, αγαπητέ φίλε Γιώργο ΑΒΡΑΜΙΔΗ.
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας και του Δ.Σ του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α Χώρας.
Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή της πρόσκλησης συμμετοχής της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ με την ομάδα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου φιλίας μεταξύ των ομάδων Καρδίτσας Νις Σερβίας & ΙΡΑ Σάμου, την εγκάρδια υποδοχή και την υπέροχη αδελφική και αξέχαστη φιλοξενία, της οποίας έτυχε η διμελής αποστολή μας στην πανέμορφη πόλη του Καρδίτσας, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά μου για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση του 2ου Τουρνουά ποδοσφαίρου φιλίας και την αδελφοποίηση των ΙΡΑ Καρδίτσας με την ΙΡΑ Νις Σερβίας.
Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους μας και ακόμη πιο δύσκολη για την Ένωσή μας, η κοινωνία μας, αλλά και οι νέοι συνάδελφοι μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα, από όπου και αν προέρχονται. Αυτά με την στάση και το λόγο των εκπροσώπων των Τοπικών Διοικήσεων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, στάλθηκαν και θα παραμείνουν ως πυλώνες για μια ΙΡΑ πρεσβευτή φιλίας και ευγενούς άμιλλας, με πρόσημο την αγάπη και την αδιαπραγμάτευτη αληθινή φιλία !!
Αυτή που η Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων, δίνει απλόχερα και χωρίς αντάλλαγμα όλα αυτά τα χρόνια!!
Με αγαστή συνεργασία και φιλία, θα πορευθούμε μαζί με επιτυχία και τα επόμενα χρόνια Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία, χαρά και δημιουργία!
Καλό καλοκαίρι
Μετά τιμής και αδελφικής αγάπης
“ServoperAmikeco”      «Υπηρετώ δια της φιλίας»
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων
Ιωάννης Περράκης
Προηγούμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Πέλλας
Επόμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Χανίων