ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΣΑΜΟΥ
Σάμος 22 Ιουνίου2018 Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Θέμα:”Αποστολή και συμμετοχή της ΙΡΑ Σάμου στην Καρδίτσα για το 2ο Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου και αδελφοποίηση ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΙΡΑ ΝΙΣ ΣΕΡΒΙΑΣ”.
Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αποστολή της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ το διήμερο1 και 2 Ιουνίου 2018, στο 2ο Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρουκαι την αδελφοποίηση της ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με την ΙΡΑ ΝΙΣ ΣΕΡΒΙΑΣ όπου συμμετείχαν από τη Σερβία οι IPA Niš Policija και IPA Niš Žandarmerija και από την Ελλάδα οι Τοπικές Διοικήσεις Καρδίτσας και Σάμου.
Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου ευχαριστεί
όλα τα μέλη της που ταξίδευσαν από την Σάμο στην Καρδίτσα! όλους τους φίλους του servo per amikeko των Τοπικών Διοικήσεων Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Λάρισας, Χανίων, και Χαλκιδικής, που ενσωματώθηκαν με την αποστολή μας, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις!.
Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Τόλια.
Τον Ηγούμενο Ιεράς Μονής Σπηλιάς Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μητρόπουλου.
Τον Γενικό Γραμματέα του ελληνικού εθνικού τμήματος, κ. Βασίλειο Παπά.
Τον Υπεύθυνο ενημέρωσης της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Ηλία Βασιλάκη.
Τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Τρικάλων κ. Αχιλλέα Μπέγα και τα μέλη του.
Τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Χανίων κ. Ιωάννη Περράκη και τα μέλη του.
Τον Διευθυντή των καταστημάτων τηλεφωνίας και ενέργειας ”Δίκτυο” – Κ. Καραμανλή 143 Θεσσαλονίκη κ. Γεώργιο Μαχαιρίδη.
Τον Γενικό Γραμματέα της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Νικόλαο Γούσια.
Πριν τους αγώνες δόθηκε συνέντευξη τύπου όπου ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης παρέδωσε την Δίκαια Κούπα του Πυθαγόρα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό τονίζοντας πως η Δίκαια Κούπα δίνετε σήμερα στον ποιο Δίκαιο άνθρωπο της Θεσσαλίας.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΙΡΑ Σάμου Γεώργιο Αβραμίδη και εξήρε την προσπάθεια των διοργανωτών τονίζοντας ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις υποστηρίζονται άμεσα από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, καθώς συμβάλουν στην αλληλεγγύη και επικοινωνία των λαών και είναι σημαντικές για την περιοχή της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας αλλά και της χώρας μας γενικότερα.
Επίσης την μπλούζα με το λογότυπο της ΙΡΑ Σάμου χορηγία του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου δόθηκε στον πρόεδρο της ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Γεώργιο Ζαρχανή, στον Ηγούμενο Ιεράς Μονής Σπηλιάς Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μητρόπουλου και στον Υπεύθυνο ενημέρωσης της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Ηλία Βασιλάκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά από το διαδίκτυο, μέσα από το Karditsapress.gr.
Το τρόπαιο του τουρνουά ήταν ένα μοναδικό και μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας έργο που φιλοτέχνησε ο κεραμίστας Τίμος Χατζηλαγός του εργαστηρίου «Υδρία» στη Σάμο.
Τέλλος, ευχαριστούμε θερμά την τοπική διοίκηση ΙΡΑ Καρδίτσας για την φιλοξενία και ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια των εκδηλώσεών της.
‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’
                         Για το Δ.Σ ΙΡΑ Σάμου
Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Αβραμίδης                        Γεώργιος Σακερλής
Προηγούμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Σάμου