ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΣΑΜΟΥ
Σάμος 22 Ιουνίου 2018  Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Θέμα:ο Ποιμενάρχης μας κ.κ Ευσέβιος, δέχτηκετης ευχές από τον πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου και Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου.
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας εορτάζει κάθε χρόνο την ιερά μνήμη του ενδόξου ιερομάρτυρος Ευσεβίου επισκόπου Σαμοσάτων και τα ονομαστήρια του σεπτού Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ Ευσεβίου.
Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας στο ιδιαίτερο γραφείο του στο  Μητροπολιτικό Μέγαρο, ο Ποιμενάρχης μας, δέχτηκε της ευχές από τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου και πρόεδρο Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Αβραμίδη Γεώργιο, τον γραμματέα της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου κ. Σακερλή Γεώργιο, τον γραμματέα του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Μητώνα Στέφανο και το μέλος κ. Αδάμ Παντελή.
Η αντιπροσωπεία της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών αφού ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο του χάρισε ένα μπρελόκ με το σήμα της ΙΡΑ και του ιδρυτή της, Αρχιφύλακα Arthur Troop.
Στη συνέχεια όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος παρέδωσε στον αγαπητό ποιμενάρχη της Αστυνομίας μια πένα δώρο από τον Υπεύθυνο ενημέρωσης της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Ηλία Βασιλάκη.
‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’
                         Για το Δ.Σ ΙΡΑ Σάμου
Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Αβραμίδης                   Γεώργιος Σακερλής
Προηγούμενο άρθροΔράσεις της Ι.Ρ.Α. Σάμου
Επόμενο άρθροΤο Προεδρείο της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας