ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 10-08-2018
Ενημερώνουμε όλα τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ότι για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί από 06 έως 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ομαδική Πανελλήνια έκθεση εικαστικών τεχνών, σε αίθουσα στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Λαμπράκη 4, με τίτλο “Εικαστικές δημιουργίες και Κοινωνική προσφορά των Αστυνομικών”.
Η έκθεση πραγματοποιείται με μέριμνα του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και την Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι – μέλη της I.P.A. που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση με έργα τους, να απευθύνονται στον Πρόεδρο της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο τηλ. 6975909909 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.
Προσοχή: Τα έργα θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη – Προμηθέως 1 ή στα γραφεία του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ το αργότερο έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, το οποίο συνεπάγεται ότι η επικοινωνία των ενδιαφερομένων προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία, θα πρέπει να γίνει άμεσα.
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γ. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος          ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος