Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε χθες το πρωί, στα γραφεία της Ένωσης μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπεία μελών της Ι.Ρ.Α. Λάρνακας Κύπρου, οι οποίοι επισκέφτηκαν την πόλη μας, στα πλαίσια τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Τον Πρόεδρο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο, τον Ταμία κ. ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Κων/νο, τον Αρχηγό Αποστολής κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Χρήστο και τα υπόλοιπα μέλη της Κυπριακής αποστολής, υποδέχθηκε ο Γ.Γ. της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Μάκης και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα, καθώς και το λάβαρο της ομάδας μπάσκετ της IPA Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, κατά την διάρκεια των αγώνων του τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες ποδοσφαίρου της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, της Ι.Ρ.Α. Λάρνακας Κύπρου και της ομάδας του Συλλόγου Βετεράνων Θεσσαλονίκης, έδωσαν το παρόν εκ μέρους της Τ.Δ. μας, ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Μάκης, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και προοπτικές για μελλοντικές δράσεις και σχέσεις, με τους αδελφούς μας, μέλη της Ι.Ρ.Α. Λάρνακας.