ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, επί τη ευκαιρία και της παρουσίας του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α.  κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη στην πόλη μας την 29/08/2019, είχαν την χαρά και την τιμή να επισκεφτούν τους νέο τοποθετηθέντες κυρίους  Γενικούς και  Διευθυντές Διευθύνσεων στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Οι προαναφερόμενοι, έγιναν δεκτοί στα γραφεία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνου, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Λάζαρου, του Γενικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγου κ. ΑΙΒΑΖΙΔΗ Αβραάμ, του Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχου κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστου και του Διευθυντή Άμεσης Δράσης, Αστυνομικού Διευθυντή κ. ΧΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Σπυρίδων. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων, είχαν την ευκαιρία να τους ενημερώσουν για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, την πλούσια συναδελφική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα, καθώς επίσης και για τα μελλοντικά μας εγχειρήματα και δράσεις, τόσο σε επίπεδο της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης όσο και του Εθνικού Τμήματος. Τέλος τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και λάβαρα της τοπικής μας ένωσης.
Από την πλευρά τους οι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, συγχάρηκαν τα τρία στελέχη της Ι.Ρ.Α. για την προσφορά και την δράση τους και δήλωσαν αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε μελλοντική μας δραστηριότητα.
Μετά το πέρας τον συναντήσεων, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, ξενάγησαν τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α.  κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη στα γραφεία της Ένωσής μας και στην τροπαιοθήκη της I.P.A. στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη μελών της Ι.Ρ.Α. Λάρνακας στα γραφεία μας, την Τετάρτη 28/8/2019
Επόμενο άρθροΒράβευση του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης