ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 30-12-2019
Η Ένωσή μας, στις 29-12-2019 διοργάνωσε μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα.
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε φιλικό αγώνα μπάσκετ της παιδικής ομάδας της Ένωσής μας, με την ομάδα της Ακαδημίας Μπάσκετ F.A. Τρικάλων.
Με την έναρξη του αγώνα, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά μεταξύ των Τοπικών Διοικήσεων IPA Θεσσαλονίκης και IPA Τρικάλων, καθώς και με τον Υπεύθυνο της ομάδας Τρικάλων κ. ΦΟΥΝΤΑ Γεώργιο.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με περιήγηση στην πόλη των Τρικάλων, γεύμα σε κέντρο εστίασης και το απόγευμα επίσκεψη στο φανταστικό κόσμου του «ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ».
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής μας Διοίκησης που έλαβαν μέρος στην εδκρομή επιθυμούν να ευχαριστήσουν τα ακόλουθα στελέχη της Τ.Δ. IPA Τρικάλων:
Γ. Γραμματέα κ. ΔΡΑΓΟΥΤΣΟ Βασίλειο, Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ Γεώργιο και τον Β΄ Αντιπρόεδρο κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Αλέξανδρο, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της άφιξής μας, μέχρι και της αναχωρήσεως από την όμορφη πόλη των Τρικάλων, ήταν δίπλα μας για ότι και αν χρειαζόταν.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Τ.Δ. IPA Τρικάλων κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα, που για ακόμη μια φορά απέδειξε τις σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο Τοπικών Διοικήσεων και τις θεμελιώδεις αρχές που πρεσβεύει το SERVO PER AMIKECO.
O Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος
Ο Γ. Γραμματέας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής