ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ IPA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1098

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μία σεμνή τελετή, πλην όμως ζεστή και πάνω απ όλα οικογενειακή στιγμή, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 06-02-2020, σε μεζεδοπωλείο της πόλης μας, η κοπή πίτας της ομάδας μπάσκετ της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης.

Το τυχερό φλουρί, ήταν στο κομμάτι του ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας, ενώ οι τυχεροί των αγωνιστικών τμημάτων, ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ Κώστας (ανδρικό) και ΚΑΝΕΛΛΗΣ Χαράλαμπος (παιδικό), παρέλαβαν τα δώρα τους (επίχρυση εικόνα και ακουστικά hendphonce, αντίστοιχα) από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (και επί θητείες πρόεδρος ΙΡΑ Τ.Δ. Θεσσαλονίκης) κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, για την σπουδαία προσφορά του και τη συνεχή στήριξη του, στην ομάδα μπάσκετ. Ο Γ.Γ. και κόουτς της ομάδας μας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής του απένειμε αναμνηστική πλακέτα και ο Αρχηγός του ανδρικού τμήματος, του παρέδωσε το δώρο, που του επιφύλασσε όλη η μεγάλη οικογένεια μπάσκετ της ένωσής μας.

Ιδιαίτερη στιγμή στην χθεσινή τελετή, ήταν η βράβευση της ομάδας μπάσκετ που τον Μάιο του 2018, κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ι.Ρ.Α. που έλαβε χώρα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Τους τιμητικούς επαίνους παρέδωσαν στους Αθλητές, Προπονητή και Γενικό Αρχηγό, οι κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γιώργος.

Η βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε, με κρασάκι, κέφι και χορό.
Ο Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος
Ο Γεν.Γραμματέας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής

Προηγούμενο άρθροΤεύχος 33
Επόμενο άρθροΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ