Η πανδημία, που έχει προκαλέσει τον θάνατο τόσων ανθρώπων ανά την υφήλιο, που προκάλεσε σοκ στις αγορές και μεγάλες αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία, που γέμισε τρόμο και ανησυχία τον παγκόσμιο πληθυσμό, θα πυροδοτήσει τέτοιες αλλαγές στον κόσμο, που θα γίνουν ορατές αργότερα.
Η καθημερινότητα μας άλλαξε, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε. Το βασικό γνώρισμα των ημερών μας, είναι η άσκηση της ατομικής προσοχής και η προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού.
Σε μία τέτοια προσπάθεια αντιμετώπισης, προφύλαξης και περιορισμού του covid-19, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, χορήγησε σε υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. (επιπέδου Διευθύνσεων και Τμημάτων), προστατευτικά γάντια μιας χρήσεως, καθώς επίσης και υφασμάτινες μάσκες προσώπου πολλαπλών χρήσεων για τα μέλη της Ένωσής μας.
Να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής, για την χορήγηση οκτακοσίων (800) προστατευτικών μασκών προσώπου μιας χρήσης.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει να δίνει και να συμβάλει στην μάχη κατά αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, δίπλα στον συνάδερφο, κοντά στο συνάνθρωπο.