ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλ. επικοινωνίας 6975909909 & 6947270103
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 19-05-2020.
Η Τ.Δ. Θεσσαλονίκης της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 16,17 και 18 Μαΐου στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης φιαλών αίματος για το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, το οποίο αντιμετωπίζει ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες.
Η συμμετοχή και η στήριξη όλων των εθελοντών αιμοδοτών (συναδέλφων, μελών, φίλων και της ομάδας μπάσκετ της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης), αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως ο εθελοντισμός και η έμπρακτη αλληλεγγύη στο κοινωνικό σύνολο, είναι από τιςβασικές επιδιώξεις τηςΈνωσής μας.
Ιδιαίτερα δε για τον συγκεκριμένο σκοπό, το να είσαι αιμοδότης αλλάζει τις ζωές πολλών ανθρώπων. Κάθε δωρεά αίματος μπορεί να σώσει ή να βελτιώσει τις ζωές μέχρι και τριών ανηλίκων ή έξι παιδιών. Ελπίζουμε να συμβάλαμε, ώστε να γεμίσει με παιδικά χαμόγελα το Νοσοκομείο “Αγία Σοφία”.
Να συγχαρούμε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για την πρωτοβουλία του και την ευκαιρία που μας έδωσε, να είμαστε παρόν στις ανιδιοτελής πράξεις αγάπης και προσφοράς και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης που προσήλθαν στη διαδικασία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  – SERVO PER AMIKECO
Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος    ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
Προηγούμενο άρθροΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ IPA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23-05-2020