ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.Θεσσαλονίκη 18/06/2020
Θέμα: Εκδηλώσεις 3ης εβδομάδας Δράσης ΙΡΑ 2020.
Η Τ.Δ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της, Αποστόλου των Εθνών Παύλου καθώς και της 3ηςεβδομάδας δράσης ΙΡΑ 2020 από 22 έως 29/6 διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
1)   Στις 22/06/2020 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Δενδροποτάμου “ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, από μέλη του Δ.Σ της Ένωσής μας και αντιπροσωπείας αθλητών της παιδικής ομάδας μπάσκετ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπου θα προσφερθούν, βιβλία (προσχολικής ηλικίας και παιδικής λογοτεχνίας), από την δανειστική βιβλιοθήκη της Ένωσής μας.
2)   Στις 25/06/2020 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωσησυζήτησης στρογγυλής τραπέζης με αντικείμενα “επιρροή της παρέας στην συμπεριφορά και την παραβατικότητα” & “ουσίες και αθλητισμός” προσαρμοσμένη στην ηλικία των παιδιών της παιδικής μας ομάδας μπάσκετ, από ειδικούς καλεσμένους.
Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του ΑΜΕΘ (όπου θα ληφθούνόλατα προβλεπόμεναμέτρα προστασίας από τον covid19), θασυνδυαστείμε την τελετήλήξης της αγωνιστικής σεζόν και θαμοιραστούν δώρακαι βιβλία σταπαιδιά της ομάδας.
3)   Στις 29/06/2020 και ώρα 11:00, θα τελεστεί Αρτοκλασία, ανήμερα τηςεορτής του προστάτη της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών Παύλου, στο παρεκκλήσι Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου της Γ.Α.Δ.Θ.
Η Τ.Δ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πιστή στις ιδέες του Υπηρετώ διατης Φιλίας, συνεχίζει δυναμικά με αλληλεγγύη και αγάπη, να βρίσκεται δίπλα στα μέλη της, στον συνάδελφοκαι στο κοινωνικό σύνολο!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  
Ο Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος
Ο Γεν. Γραμματέας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής
Προηγούμενο άρθροΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ I.P.A. 10/12-06-2020
Επόμενο άρθροΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ I.P.A. ΛΑΣΙΘΙΟΥ