Το Σάββατο 25/07/2020 η Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψή της, στην Παλαιά Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και ο αρχηγός του παιδικού τμήματος μπάσκετ ΚΑΝΕΛΛΗΣ Χαράλαμπος.
Η όμορφη εκδήλωση της Ι.Ρ.Α. Πιερίας, ξεκίνησε με την παρακολούθηση της  Θείας Λειτουργίας και εν συνεχεία τα μέλη και φίλοι που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον πατέρα Εφραίμ, πίνοντας καφέ και απολαμβάνοντας εδέσματα στην αυλή της Μονής.
Στην συνέχεια, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα ορειβατικό περίπατο, στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο του Ολύμπου, επισκεπτόμενοι το Ασκηταριό (Άγιον Σπήλαιον) και το Αγίασμα του Αγίου Διονυσίου.
Το τέλος της εκδήλωσης περιελάμβανε συνάντηση σε εξοχικό κέντρο στα Πλατανάκια, όπου μεταξύ τσίπουρου και μεζέ είχαν την ευκαιρία να ανταλλαγούν σκέψεις και απόψεις, για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.
Ο Γ.Γ. της Ένωσής μας, έκανε “άνοιγμα προτάσεων” στα μέλη των Τ.Δ. Πιερίας και Λάρισας, καθώς και στον Ταμία του Εθνικού Τμήματος ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ Αχιλλέα, για κοινά μελλοντικά εγχειρήματα και δράσεις μεταξύ των τριών Τοπικών Διοικήσεων.