Τα γραφεία της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης στο Α.ΜΕ.Θ., επισκέφθηκε σήμερα  20/8/2020 ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Οργανισμού ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ κ. Φώτης ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗΣ, για να προσφέρει διακόσια (200) βιβλία του Οργανισμού, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια μας, για τον εμπλουτισμό της Δανειστικής Βιβλιοθήκης της Ένωσής μας.
Τον κ. ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗ υποδέχθηκε ο Γ.Γ. κ. Διαμαντής ΚΑΝΕΛΛΗΣ, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του Δ.Σ. για την προσφορά, τον ενημέρωσε για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και τις κοινωνικές, πολιτιστικές & αθλητικές δράσεις της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης.
Η συζήτηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, προχώρησε σε συμφωνία για μελλοντικές συνεργασίες, αρχής γενομένης με την προσφορά του Οργανισμού της “εκπτωτικής βιβλιοκάρτας” για τα μέλη της Ένωσής μας, καθώς και την υποστήριξη & αρωγή σε επόμενες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας.
Με το πέρας της συζήτησης ο Γεν. Γραμματέας, προσέφερε στον κ. ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗ αναμνηστικά δώρα της Ένωσής μας,  ανανεώνοντας το ραντεβού τους σε μελλοντικές εκδηλώσεις.
Το Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης ευχαριστεί τον  Οργανισμό ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ για την προσφορά των βιβλίων, της εκπτωτικής βιβλιοκάρτας και την εν γένει στήριξη στην Ένωσή μας. Για τον χρόνο και τον τρόπο που οι εκπτωτικές βιβλιοκάρτες θα διανεμηθούν στα μέλη μας, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Προηγούμενο άρθροΗ κληρωση των 30 εισητηρίων
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου του οργανισμού Μαλλιάρης Παιδεία