Επίσκεψη στο πολυβιβλιοπωλείο Μαλλιάρης- Παιδεία «Ανατόλια», πραγματοποίησαν στις 01-09-2020 ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Χριστόδουλος Χριστοδουλής και ο Γενικός Γραμματέας κ. Διαμαντής Κανέλλης.
Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Ένωσής μας, συναντήθηκαν με τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη και τον εκπρόσωπο τύπου του οργανισμού Μαλλιάρης-Παιδεία κ. Φώτη Κουτσαμπάρη, τους οποίους ευχαρίστησαν για την δωρεά περισσότερων από διακοσίων (200) βιβλίων των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία, για την δανειστική βιβλιοθήκη της Ι.Ρ.Α. στο Α.ΜΕ.Θ. καθώς και για τις εκπτωτικές βιβλιοκάρτες που θα διανεμηθούν στα μέλη μας.
Ο κ. Μαλλιάρης εξήγησε ότι οι χορηγίες προς το σώμα αποτελούν, εκτός των άλλων και μια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν οι αστυνομικοί για την προστασία της ασφάλειας των πολιτών, πρόσθεσε ότι ο οργανισμός στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του, θα υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες της Ένωσης για την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και επικύρωσε την συμφωνία για μελλοντικές πολύπλευρες συνεργασίες.
Ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. αφού πρόσφεραν στον κ. Μαλλιάρη ένα αναμνηστικό αλλά ιδιαίτερα συμβολικό δώρο με το έμβλημα της Ένωσής μας, ξεναγήθηκαν σε όλα τα τμήματα του πολυβιβλιοπολείου “Ανατόλια” εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους, τόσο για τον πολυχώρο, την ποικιλία των προϊόντων, τις προσιτές χαμηλές τιμές, όσο και την φιλοξενία που έτυχαν.