Ιδιαίτερη επίσκεψη σήμερα στα γραφεία της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης στο ΑΜΕΘ, οπού είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Οργανισμού ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ κ. Φώτη ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗ, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, προσφέροντας 70 παιδικά βιβλία εκδόσεων του Οργανισμού, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια μας να συμβάλουμε στην πρωτοβουλία των Τοπικών Διοικήσεων Καρδίτσας – Λάρισας – Τρικάλων & Μαγνησίας, να συγκεντρώσουμε βιβλία για την βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, που πλήγηκε πρόσφατα από τον καταστροφικό σεισμό.
Ο αγαπητός φίλος, πρόφερε επίσης το ¨Ιστορικό Λεύκωμα 1821-1830¨ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, καθώς και το τρίτομο έργο ¨ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ¨ για την βιβλιοθήκη της Ένωσης μας.
Ο Γ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής αφού ευχαρίστησε τον κ. ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗ για την προσφορά του Οργανισμού και ιδιαιτέρως του εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη, τόνισε την ικανοποίηση του που στις κοινωνικές δράσεις μας, βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική & πολιτιστική προσφορά, όπως ο Οργανισμός “ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ”.

Προηγούμενο άρθρο1821 -2021
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ I.P.A.