ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Θεσσαλονίκη 10-04-2021.
Την Παρασκευή 09/04/2021 στο Α.ΜΕ.Θ., παραδόθηκαν στον Αναπλ. Γ.Γ. Διεθνών Σχέσεων και Διευθύνων Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα, από Γ.Γ. της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, 100 και πλέον παιδικά βιβλία, προκειμένου να αποσταλούν στην βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, που πλήγηκε πρόσφατα από τον καταστροφικό σεισμό, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική πρωτοβουλία των Τοπικών Διοικήσεων Καρδίτσας – Λάρισας – Τρικάλων & Μαγνησίας.
Ο Γ.Γ. μας, τόνισε στον κ. ΜΠΕΓΑ, πως η ΙΡΑ Θεσσαλονίκης θα σταθεί αρωγός σε οποιοσδήποτε πανομοιότυπο κάλεσμα στήριξης ή συνεισφοράς, είτε του Εθνικού Τμήματος είτε των υπολοίπων Τοπικών Ενώσεων, ενώ ο Αναπλ. Γ.Γ. Διεθνών Σχέσεων και Διευθύνων Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος αφού ευχαρίστησε την τοπική μας για την προσφορά των βιβλίων, δεσμεύτηκε μετά το πέρας της πανδημίας, για μια εκ νέου συνάντηση με σκοπό κοινές δράσεις μεταξύ της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και ΙΡΑ Νομών Θεσσαλίας.
Το Δ.Σ. της ένωσης μας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαρίστηση ιδιαιτέρως τον εκδότη κ. Αντώνη ΜΑΛΛΙΑΡΗ και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας κ. Φώτη ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗ του Οργανισμού “ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ” καθώς και τα μέλη της τοπικής μας, που πρόσφεραν τα βιβλία και αποδεικνύουν έμπρακτα για μια ακόμη φορά, πως θα βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – SERVO PER AMIKECO
Ο Πρόεδρος                                      Ο Γ. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος           ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής