ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 20-04-2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την 19-04-2021 διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Η Σύγχρονη εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας προς την κοινωνία. Υπόθεση όλων». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος κ. Ιορδάνης ΚΟΤΖΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ, ο οποίος με τον εκπληκτικό του λόγο και την πλούσια θεματολογία του, μας μεταλαμπάδευσε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες γνώσεις για την ενθάρρυνση της επικοινωνιακής εξωστρέφειας του Σώματος, τις σημερινές προκλήσεις για τις σύγχρονες Αστυνομίες, την ουσιαστικότερη επικοινωνιακή πολιτική και τους στόχους του σώματος και κυρίως την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών με έμφαση στην αμφίδρομη επικοινωνία και συμπεριφορά.
Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Γενικός Γραμματέας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, ενώ αναγνώστηκε επιστολή χαιρετισμού του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Λάζαρου, ο οποίος παρά την επιθυμία του να παραστεί στην ημερίδα δεν κατέστη δυνατό λόγο ανειλημμένων υπηρεσιακών υποχρεώσεων.

Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες στον καθηγητή κ. Ιορδάνη ΚΟΤΖΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ, καθώς και σε όλες/όλους που συμμετείχαν και συνέβαλαν στη επιτυχή υλοποίηση της ημερίδας, καθώς και την φυσική ηγεσία, για την υποστήριξη των δράσεων μας.

Η Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις της, θα σταθεί στα προβλήματα της κοινωνίας μας προσπαθώντας να βοηθήσει όσο μπορεί στην επίλυση τους, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα να προάγει το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, που αποτελεί ¨αναπόσπαστο κομμάτι¨ της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος                ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής