Τα γραφεία της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης στο Α.ΜΕ.Θ., επισκέφθηκε σήμερα 23/06/2021 ο καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος κ. Ιορδάνης ΚΟΤΖΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ, ο οποίος ως κεντρικός ομιλητής της διαδικτυακής ημερίδας με θέμα «Η Σύγχρονη εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας προς την κοινωνία. Υπόθεση όλων», που πραγματοποίησε η Ένωση μας στις 19-04-2021, μας μεταλαμπάδευσε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες γνώσεις για την ενθάρρυνση της επικοινωνιακής εξωστρέφειας του Σώματος, τις σημερινές προκλήσεις για τις σύγχρονες Αστυνομίες, την ουσιαστικότερη επικοινωνιακή πολιτική και τους στόχους του σώματος και κυρίως την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών με έμφαση στην αμφίδρομη επικοινωνία και συμπεριφορά..
Τον κ. ΚΟΤΖΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, οι οποίοι αφού τον ευχαρίστησαν εκ μέρους όλου του Δ.Σ. για την επιτυχία της ημερίδας, τον ενημέρωσαν για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και τις κοινωνικές, πολιτιστικές & αθλητικές δράσεις της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης.
Η συζήτηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, προχώρησε σε συμφωνία για μελλοντικές συνεργασίες, καθώς και την υποστήριξη και την αρωγή του κ. καθηγητή, σε επόμενες εκδηλώσεις και δραστηριότητες μας.
Με το πέρας της συζήτησης απονεμήθηκε στον κ. ΚΟΤΖΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ τιμητική πλακέτα σε ανάμνηση της διαδικτυακής ημερίδας, του προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα της Ένωσης μας καθώς και μία εικόνα του Προστάτη Αγίου της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αποστόλου των Εθνών Παύλου

Προηγούμενο άρθροΕπί τιμή Μέλος της I.P.A. ο Δ/ντής των καταστημάτων τεχνολογίας – τηλεφωνίας και ενέργειας «δίκτυο» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος
Επόμενο άρθροΣτα βήματα του Αποστόλου Παύλου στην πόλη μας