Μια σπουδαία συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 28-07-2021 στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλας).
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Δ/ντής των καταστημάτων τεχνολογίας-ενέργειας και τηλεφωνίας «δίκτυο» και επίτιμο Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της I.P.A. Πιερίας και Β΄ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κων/νος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της I.P.A. Σερρών και Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων του Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΧΡΑΠΑΣ Παντελής, ο Πρόεδρος της I.P.A. Σερρών κ. ΜΠΑΓΚΟΣ Στέργιος, ο Γεν. Γραμματέας της I.P.A. Σερρών κ. ΚΑΠΗΣ Θεοφάνης, ο Πρόεδρος της I.P.A. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της I.P.A. Ξάνθης κ. ΔΕΤΣΑΡΙΔΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της I.P.A. Κιλκίς κ. ΚΗΠΟΥΡΙΔΗΣ Αλκιβιάδης, ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος.
Τηλεφωνικό χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της I.P.A. Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος.
Λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο Πρόεδρος της I.P.A. Χαλκιδικής κ. ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος και λόγω προβλήματος υγείας ο Γεν. Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος κ. ΠΑΠΑΣ Βασίλειος στον οποίο ευχόμαστε καλή ανάρρωση.
Συζητήθηκαν σε άριστο φιλικό κλίμα διάφορα θέματα, όπως π.χ. η συνεργασία του Συνεταιρισμού με το Εθνικό Τμήμα I.P.A. και ευρύτερα τις Τοπικές Διοικήσεις I.P.A., γενικότερα θέματα της I.P.A., καθώς και η υποψηφιότητα της Τ.Δ. IPA Σερρών στο προσεχές Συνέδριο για ανάληψη διοργάνωσης του Πανελληνίου Συνεδρίου I.P.A. έτους 2023.

Προηγούμενο άρθροΠεριοδικό Συνεταιρισμού Τεύχος 2
Επόμενο άρθροΤεύχος 35