Η Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης αποδεχόμενη την πρόσκληση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνου, συμμετείχε σήμερα 20/10/2021 στον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.
Το πανηγυρικό περιελάμβανε Θεία Δοξολογία και Αρτοκλασία για τον προστάτη και εύφορό της Ελληνική Αστυνομία Αγίου Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιου. Τον Άγιο που σφράγισε με το αίμα του μαρτυρίου του την επίγεια ζωή του, επιτελώντας το Ιερό καθήκον και πλέον μεσιτεύει στο Χριστό μας για όλα τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ.
Από την Ένωση μας συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων κ. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος.
Την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος και ο Γ.Γ. κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος κ. ΠΟΥΡΣΑΪΤΊΔΗΣ Λάζαρος και ο Γ.Γ. κ. ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ Ελευθέριος.
Μετά το πέρας του εορτασμού, ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους υπηρετούντες στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τους απόστρατους, ο Άγιος Αρτέμιος να χαρίζει υγεία, φώτιση και δύναμη ώστε πάντα να είναι δίπλα στο συνάνθρωπο.

 

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ I.P.A. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ