Ο πρόεδρος Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, Αβραμίδης Γεώργιος,  επισκέφτηκε την 1-2-2022 τον βουλευτή νομού Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στεφανάδη Χριστόδουλο, παραδίδοντας του, το περιοδικό “ΔΥΝΑΜΗ” της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών το οποίο έχει μεγάλο αφιέρωμα για τη Σάμο και ιδιαίτερα για την Τοπική Διοίκηση της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ η οποία είναι μία από τις ποιο δραστήριες τοπικές Διοικήσεις του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Ο Βουλευτής νομού Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Στεφανάδης Χριστόδουλος, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εμφάνιση, την ποιότητα και το περιεχόμενο του περιοδικού ”ΔΥΝΑΜΗ”, χαρακτηρίζοντας την έκδοση Υπέροχη! Δίνοντας Συγχαρητήρια στον Υπεύθυνο Έκδοσης – Διευθυντή κ. Βασιλάκη Ηλία!.

Με τον ίδιο τόνο αναφέρθηκε στο έργο και τους σκοπούς της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συνεχή τους Προσφορά και Δράση στη Σάμο και όχι μόνο.

Ειδικότερα, έδωσε έμφαση στους σκοπούς της ΙΡΑ για την ενεργό συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ως και προσφορά πολύπλευρης συνδρομής στο κοινωνικό σύνολο!, καθώς, την Ανάπτυξη και καλλιέργεια Αθλητικού πνεύματος.

 

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 04-02-2022